Fazile Paksoy Kimdir?

Fazile Paksoy Kimdir?

Zamanında yetişen, kendi tarlamızdan taze taze topladığımız sebzeler, meyveler, kendi zeytinyağımız, doğanın bizlere sunduğu otlar ve yine kendi hayvanlarımızın sütleriyle hazırladığım yiyecek..

Fazile Paksoy Kimdir?Fazile Paksoy Kimdir?
 
Merhaba Ben Fazile. Çoğunuzla tanışıyoruz. Beni az tanıyanlar için kendimi tanıtmak istiyorum biraz. Çiftçi bir ailenin çocuğuyum. Çocukluk ve gençlik yıllarım tarlalarda geçti. 
 
Liseyi bitirdikten sonra bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışmaya başladım.Kamuda mesaim bitince çiftçilik hayatım devam ediyordu Evlendim ve iki çocuğum oldu.
 
Çocuklarımı annem ve babamın kendi tarlamızda yetiştirdiği sebze ve meyveler ve yine kendi yetiştirdiğimiz hayvansal gıdalarla büyüttüm. 
 
 
Bulgaristandan Cumhuriyetin ilk yıllarında İzmir-URLA'ya göçmüş bir ailenin Egeli  çocuğu olarak doğada yetişen bütün otları ve sebzeleri değerlendirmeyi seviyorum.. Çocuklarım büyüdüğü için bu tür işlere ayıracak daha çok vaktim var artık. 
 
Fazile Paksoy Kimdir?
Zamanında yetişen, kendi tarlamızdan taze taze topladığımız sebzeler, meyveler, kendi zeytinyağımız, doğanın bizlere sunduğu otlar ve yine kendi hayvanlarımızın sütleriyle hazırladığım yiyecekleri sizlere de tattırma vaktinin geldiğini düşünüyorum artık. 
 
Fazile Paksoy Kimdir?
Eli hünerli, birbirinden lezzetli yemekler yapan Yıldız Ablamla birlikte aşağıda görsellerini paylaştığımız lezzetleri ve sizlerin istediği diğer lezzetleri sizlerede tattırmayı düşünüyoruz. 
 
Dilerseniz;
 
0533 928 31 23 fazile 
0505 600 17 22 yıldız
 
Numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler