Mastica Tarifi “Şef Rafet İnce”

Mastica Tarifi “Şef Rafet İnce”

“Şef Rafet İnce”nin "nefis tatlı tarifini" sizler için hazırladık. Kendisine ilgili çalışması için teşekkür eder mesleki ...

Geleneksel Türk mutfağı ve modern Türk mutfağında uluslararası çalışmaları ile bilinen ünlü şefimiz şef Rafet İNCE’nin kaleminden özel bir tart tarifidir.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak Örnek Türk Şefi, Rafet İNCE’nin "nefis tatlı tarifini" sizler için hazırladık. Kendisine ilgili çalışması için teşekkür eder mesleki hayatında başarılar dileriz.
 
Mastica Tarifi “Şef Rafet İnce”
Mastica Kullanılan Malzemeler
 
*    1 Top Maraşım Karamelli Dondurma 
*    20 Gr Damla Sakız Macunu
*    40 Gr Sıvı Krema
*    15 Gr Fildişi Kuvertür Çikolata
*    2 Gr Yaprak Jelatin
*    5 Gr Küp Küp Doğranmış Kavun
*    2 Gr Karamel
 
Mastica Hazırlanış Tarifi
Damla sakız macunu ve kremanın yarısı kaynatılır, çikolata ve jelatin ilave edilir. 
Diğer kalan krema mikserde çırpılır ve birbirine yedirilir ardından bardaklara doldurulur. 
Biraz dolapta bekletilir, üzerine kavun, karamel sosu doldurulur ve istenilen şekilde süslenilerek Maraşım Karamelli Dondurma eşliğinde servis edilir.
 
Not;
Türk Aşçı Haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu tarifi denediğinizde yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.
 
Şefimizin Diğer Bazı Tarifleri İçin Tıklayınız;
 
OSMANLI SARAY MUTFAĞI


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler