Şeflerin Özel Tariflerinden Izgara Köftenin Sırrı

Şeflerin Özel Tariflerinden Izgara Köftenin Sırrı

Izgara köfte, her sofranın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Türk Aşçı Haberleri olarak sizler için hazırladığımız bu tarif ile evinizde nefis köfteler yapabilirsiniz. Kıyma, rendele..

 
Şeflerin Özel Tariflerinden Izgara Köftenin Sırrı ve Lezzetli Izgara Köfte Tarifi...
 
Izgara köfte, her sofranın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Türk Aşçı Haberleri olarak sizler için hazırladığımız bu tarif ile evinizde nefis köfteler yapabilirsiniz.
 
En Meşhur Köfte Tariflerinden Izgara Köfte İçin Kullanılan Malzemeler:
* 600 gram kıyma
* 1 adet soğan (rendelenmiş)
* 2 adet yumurta
* 4 dilim bayat ekmek içi (ıslatılmış ve ufalanmış)
* 6 diş sarımsak (rendelenmiş)
* Tuz, karabiber, kimyon, pul biber
* 1/2 demet maydanoz (ince kıyılmış)
 
Şeflerin Özel Köfte Tariflerinden Izgara Köftenin Yapılışı:
Kıyma, rendelenmiş soğan, yumurta, ekmek içi, sarımsak, tuz, baharatlar ve maydanozu bir kapta iyice yoğurun. Karışımı buzdolabında en az 30 dakika dinlendirin.
 
Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın ve yassı köfteler yapın. Fıırn ızgarası veya normal kömürlü ızgarada köfteleri her iki tarafı da kızarana kadar pişirin. yanında yine ızgarada pişirilmiş domates ve yeşil biberlerde ilave edebilirsiniz.
 
Sıcak servis yapın.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak sunduğumuz bu tarif ile sofralarınıza lezzet katacak ızgara köfteler hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun!


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler