Çok Değerli Hocam Arkadaşım "Özlem KUMRULAR"

Tolunay SANDIKCIOĞLU
Yazar:Tolunay SANDIKCIOĞLU
Bu yazı

Şimdi buraya ne yazsam boş, bomboş...
 
Çok değerli hocam, arkadaşım "Özlem KUMRULAR" yaşam mücadelesini kaybetti. 
 
O, tıpkı son fotoğrafındaki Heidi gibi dağdan dağa, ülkeden ülkeye gezdi, yedi, içti, eğlendi. Hayatı tüm kalıplara inat dolu dolu yaşadı, güldü, eğlendi. 
 
Tek teselli de bu oldu sanırım, geride güzel bir hayat yaşayarak gitmesi... 
 
Sağlığında onu üzen, çekemeyen, başarılarını sahiplenemeyenler de oldu elbette. Bazılarına şahit olduk, kim bilir belki bazılarını duymadık bile... 
 
Kazadan önce ailece Midilli'ye gittiklerinde yazmışım en son, şuraya mutlaka gitmelisin diye. Cevap vermiş, dönünce Gelveri'de festivalde görüşürüz diye. 
 
Ne o oldu, ne öbürü;  çünkü hayat böyle işte. 
 
Geriye beraber yaptığımız televizyon programı, birlikte çıkan bir kitap, sağda solda verilmiş röportajlar kaldı. Ama asıl kalan, kalpteki burukluk ve hüzün oldu.
 
Ben bugün bir arkadaş kaybettim, ama Türk tarihçiliği en verimli çağında yitip giden inanılmaz donanımlı bir uzman kaybetti. Hepimizin başı sağolsun.
 
Çok Değerli Hocam Arkadaşım "Özlem KUMRULAR"






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.