Tavuk Saç Kavurma Tarifi

Tavuk Saç Kavurma Tarifi

En iyi tavuk yemeklerinden Tavuk Saç Kavurma için hangi malzemeler gereklidir? Bu güne kadar evinizde Tavuk Saç Kavurma yaptınız mı? Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak En ünlü Türk..

 
Tavuk Saç Kavurma Nasıl Yapılır? En iyi tavuk yemeklerinden Tavuk Saç Kavurma için hangi malzemeler gereklidir? Bu güne kadar evinizde Tavuk Saç Kavurma yaptınız mı?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak En ünlü Türk mutfağı şeflerinin özel tavuk yemeklerinden Tavuk Saç Kavurma tarifini mutfaklarınıza getirdik...
 
En sevilen yemek tariflerimiz ile birlikte en meşhur iftar ve sahur menülerinden bu muhteşem tarifi denemek için Daha ne bekliyorsunuz? Haydi mutfağa....
 
En Sevilen Yemek Tariflerinden Tavuk Saç Kavurma Nasıl Yapılır?
En Meşhur İftar Ve Sahur Menülerinden Tavuk Saç Kavurma İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*   Yarım Kg Tavuk Göğsü
*   2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
*   1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
*   2 Adet Yeşil Biber
*   1 Adet Kırmızı Biber
*   1 Adet Soğan
*   2 Diş Sarımsak
*   2 Adet Domates
*   Karabiber
*   Pul Biber
*   Tuz
*   1 Su Bardağı Su
 
En Meşhur İftar Ve Sahur Menülerinden Tavuk Saç Kavurma Yapılış Tarifi Nedir?
 
Tavuk etini kuşbaşı doğrayın. Soğanları yemeklik, biberleri julyen doğrayın, domatesleri de küp küp doğrayın. Kısık ateşte tavukları arada karıştırarak kavurun.
 
Suyunu biraz çektikten sonra soğanları ve ince kesilmiş sarımsağı ekleyin. 1-2 dk kavurduktan sonra biberleri ilave edin. Biberler de sotelenince domatesi, salçayı, baharatları ve tuzu ekleyip pişirmeye devam edin.
 
Son olarak 1 bardak suyu ekleyin ve etler pişene kadar kapağı kapalı bir şekilde pişirin.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler