Cumhuriyetin 100. Yılında Bir Cumhuriyet Kadını Olarak...

Cumhuriyetin 100. Yılında Bir Cumhuriyet Kadını Olarak...

Sosyal Gastronomi Şefi olarak, Cercis Murat Konağı’ndan Sorgül Buğdayı’nın çoğaltımına, Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden Topraktan Toprağa Biyobo..

 
Yeni yılın herkese güzellikler getirmesini diliyorum. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. Yılı hepimize kutlu olsun. 
 
Cumhuriyetin 100. Yılında bir  cumhuriyet kadını olarak gururluyum. 
 
“Everything we see in the world is the creative work of women.” M. Kemal Atatürk 
 
Konuşma başlığı ile 12-14 Ocak 2023 tarihinde Almanya, Münih’te düzenlenecek olan DLD (Digital – Life – Design) Konferansı’na Türkiye’den konuşmacı olarak katılacağım. Konferans kapsamında ilk akşam yemeğini ekibimle beraber hazırlayarak Türk mutfağını Avrupa’nın önde gelen isimlerine sunacağım. 
 
2005 yılından bu yana düzenlenen DLD Konferansı, her yıl ocak ayında Davos’taki Dünya Ekonomi Formu öncesinde, dünyanın dört bir yanından vizyonerler isimleri bir araya getiren Avrupa'nın önde gelen inovasyon konferansı olarak bilinmektedir. 
 
Önceki yıllarda Prof. Dr. Uğur Şahin, Mark Zuckerberg, Norman Foster, Arianna Huffington, Tony Fadell, Satya Nadella, Lady Gaga, Jack Dorsey, Alanis Morrisette ve Ai Wei Wei gibi isimlerin konuşmacı olduğu etkinlik, Davos Zirvesi öncesinde gündem belirleyici bir konuma sahiptir.
 
Almanya'nın önde gelen yayınevleriden Hubert Burda Media'nın bir parçası olan DLD Konferansı, her yıl The New York Times, Bloomberg, WIRED, The Economist, Financial Times, The Guardian,
 
Fortune, The Wall, Street Journal, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Focus, Spiegel, Sueddeutsche Zeitung ve CNBC gibi uluslararası medya kuruluşlarından gelen 200’den fazla gazeteciyi de ağırlamaktadır.
 
Konferansta bir Sosyal Gastronomi Şefi olarak, Cercis Murat Konağı’ndan Sorgül Buğdayı’nın çoğaltımına, Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden Topraktan Toprağa Biyobozunur Atık Yönetimi projesine daha iyi bir gelecek için sağlıklı gıdanın, tohumun ve toprağın sürdürülebilirliği konusunda gastronominin dönüştürücü gücü ile hayata geçen projelerimi anlatacağım ve konuklara Türk  mutfağından bir şölen sunacağım. 
 
Heyecanlıyız....
Ebru Baybara Demir
 
Cumhuriyetin 100. Yılında Bir Cumhuriyet Kadını Olarak...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler