Gastronomideki Tekelleşmeye Son!

Ser Tabbah
Yazar:Ser Tabbah "Veyis DURDU"
Bu yazı

Gastronomideki Tekelleşmeye Son!!!
 
İnsan Mütevazi Olduğu Kadar Büyür. 
 
Düsturumuz bu bizim...
 
Uzun yıllardır “devletin hiçbir desteğini almadan” yurtdışında Kadim Anadolu mutfağının tarih ve kültürünü tüm dünya tanıtmak, anlatmak ve “gastronominin kültürleri birleştiren bir köprü olması“  için yapmış olduğum bir çok çalışma ve özveri olmasına rağmen İLK  KEZ bunu ve bu çalışmalarım hakkında konuşuyorum. 
 
Kesinlikle bir beklentimiz yok...
 
Lakin “Devletin bir çok imkanını kullananlar mı yoksa bizler mi büyük hizmet veriyoruz?” Bunun takdiri size aittir... 
 
VAR OLAN GÜÇLÜ MUTFAK TARİH VE KÜLTÜRÜNÜ EVRENSEL BOYUTA TAŞIYABİLMEK İÇİN  TÜRKİYE GASTRONOMİSİNDEKİ TEKELLEŞMEYE VE MİCRO KARTELLERE SON VERİLMELİ. 
 
Çünkü Türkiye ve Kadim Anadolu Mutfağının KÜLTÜRLERİ BİRLEŞTİREN  EVRESEL BİR KÖPRÜ OLMASI  VE KATMA DEĞERLER YARATMASI BUNA BAĞLI. 
 
Saygılarımla...






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.