Son Zamanlarda 6 Tl Et Döner Şubeleri

Kenan USTA
Yazar:Kenan USTA
Bu yazı

Son zamanda mantar gibi çoğalan (6tl) et döner şubeleri
İşin içinde bir şeylerin olduğu ama ne olduğunu anlamadığımız olay sürümden kazamıyoruz diyorlar da bugüne kadar niye keşfetmediler bu dönerciler sürüm olayını? bugün mü akıllarına geldi?
 
İnanılmaz bir şekilde çoğalmaya başladı bu tür işletmeler son 2-3 ayda. et döner artı ayran 9 lira 8 lira diye her köşe başında.
 
İlk defa Üsküdar 'da bir yer gördüm açılışa özel fiyat sandık durum o kadar iyi niyetli olmadığını gösteriyor. kimse keriz değil. umarım bir an önce bu işin gerçeğini gösteren biri çıkar. Bu pahalılıkta halkın duygularıyla ve midesiyle oynamaya kimsenin hakkı yok.
 
Etleri basit ve zararlı bir yağın içinde bekleterek bir güzel şişirdikleri furya... 
Bir kere denedim şu (6 tl Ekmek döner) denilen yerde. devamlı kuyruk oluşuyordu özellikle Üsküdar bakırköy ulan neymiş bu böyle diye merak edip daldım aldım bir tane. Almaz olsaydım, aşırı iğrenç bir et tadı ama ne eti belli değil. Berbat mı berbat bir yağ. Ellerim ağzım her yerim yağ oldu. Sürekli damlayan akan yağlar.
 
Bir de elinizden çıkmıyor nasıl bir yağ ise yıkadığım halde yine bir yağlı hissiyat kalıyor.
 
Her türlü rezillik de cabası. Yemeyin yedirmeyin. Millet deli gibi ucuza et diye saldırıyor ama az bir şey aklı başında insan şu etin düzgün bir et olmadığını, sırf et yemek için rastgele bir et yenilmeyeceğini, yenilmemesi gerektiğini öğrenmeli artık.
 
Millet evine et alamıyor da kardeşim bu kadar berbat bir şey de yenmez...
Et yemeyince ölmüyorsun ya gibi abes bir kalıp söylemde de bulunmak istemiyorum da durum ne yazık ki buna doğru geldi bu dönercilerden ötürü. sağlığınız daha kıymetli be, yemeyin şu rezil etleri.
 
Açıkçası acınası bir durumun içerisindeyiz...
Bunlar gibi yüzlercesi daha dönerci var, Üsküdar 'da dükkan kiraladılar dükkanın kirası 18.000 lira falan, çalışanları bilmem nesi bu nasıl bir gelir gider işleyişi onu da anlamış değilim, cevizli bağ de öyle keza gene. Yani bu et nereden geliyor, o yağ ne yağı, neden bu kadar insan ağız tadından yoksun tattığı yemeğin berbatlığını anlayamayacak kadar kör onu hiç anlamıyorum vasat kahveci furyasının yanında promosyon bu çıktı bir de başımıza.
 
Madem amaç ucuzluk...
Abi satın tavuk döner artı ayranı da 3 tl'ye o zaman görelim neyin ne olduğunu. Piyasaya ucuz ürün sokmak her zaman tüketiciye avantaj sağlamaz.yakında farkedilir.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Siz Takipçilerimize Sunuyoruz;
Bu Linkleri Tıklayarak Osmanlı Saray MutfağıTürk Mutfağı ve Yöresel Mutfaklar 'dan Nefis Yemek Tariflerimize ve Haberlerimize'de  İnceleyebilirsiniz

 







Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.