Kagider'den “Kadın İstihdamı

Kagider'den “Kadın İstihdamı" İle Kadın Girişimciye Destek

İyi İşler’in uzun soluklu yolculu 'ğunun kadınların güçlenmesi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın istihdamı konularındaki kararlılıklarının somut sonucu olduğunu belirten Boyne..

 
Kadın girişimcilerin güçlenmesine ve işlerini geliştirmelerine destek olmak amacıyla Boyner Grup ve KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘İyi İşler’ projesinin yedinci dönem eğitimleri başladı.
 
Bu yıl deprem bölgesindeki kadın girişimcilerin önceliklendirildiği programda, 20’si bu bölgelerden olmak üzere toplam 43 kadın iş modellerini geliştirmek üzere eğitim alarak, ekonomideki yerini alacak.
 
Türkiyede girişimci Kadınlara destek sürüyor
 
İyi İşler’in uzun soluklu yolculuğunun kadınların güçlenmesi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın istihdamı konularındaki kararlılıklarının somut sonucu olduğunu belirten Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, “Grup olarak imza attığımız her proje ve çalışmada önceliğimiz, kapsayıcılık ve çeşitlilik… 
 
Ülkemizde toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanabilmesi için en kararlı çalışmalar yürüten grupların başında gelmek bizim için en büyük mutluluk” dedi.
 
KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu ise “İyi İşler programı da bizim bu hayalimize katkı sağlayan bir proje. Program bugüne kadar Türkiye’nin farklı şehirlerinden 119 kadının işlerini büyütmelerine destek oldu” diye konuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler