Modern Türk mutfağında Frambuaz Kremalı Beze Kulesi

Modern Türk mutfağında Frambuaz Kremalı Beze Kulesi

Nefis ve lezzetli meyveli tatlılardan frambuaz kremalı beze kulesi nasıl yapılır? Evde yada restoranınızda Özel günlerde misafir...

Modern Türk mutfağında Frambuaz Kremalı Beze Kulesi...
"Şef Baransel Duman"
 
Modern Türk mutfağında nefis ve lezzetli meyveli tatlılardan frambuaz kremalı beze kulesi nasıl yapılır? Evinizde yada restoranınızda Özel günlerde misafirlerinize ikram edebileceğiniz en iyi ikramlıklar ve tatlılardan olan frambuaz kremalı beze kulesi yapmak için şeflerin özel tariflerinden faydalanmak istermisiniz?
 
Türk aşçı haberleri olarak araştırdık; yaz aylarında en sağlıklı ve bol meyveli tatlılardan frambuaz kremalı beze kulesi tarifini şef Baransel Duman'ın yemek arşivinde bulduk.
 
İşte sizlere şeflerin özel tatlı tariflerinden Türk mutfağı Şeflerinden Baransel Duman’a özel frambuaz kremalı beze kulesi tarifi…
 
En İyi Meyveli Tatlılardan Frambuaz Kremalı Beze Kulesi Nasıl Yapılır?
Şeflerin Özel Tatlı Tariflerinden Frambuaz Kremalı Beze Kulesinde Kullanılan Malzemeler;
 
*     4 Yumurta Beyazı
*     1.5 Su Bardağı Tozşeker
*     Çok Az Tuz
 
Frambuaz Kremalı Beze Kulesi Frambuaz Kreması İçin;
*     300 Gr Taze Frambuaz
*     5 Çorba Kaşığı Tozşeker
*     Bir Tutam Pektin (Ya Da Bir Yemek Kaşığı Nişasta)
 
En Hafif Bayramlık İkramlardan Frambuaz Kremalı Beze Kulesi Yapılış Tarifi;
 
Modern Türk mutfağında Frambuaz Kremalı Beze Kulesi
(Bezeyi) Yumurta beyazlarını mikserde düşük devirde biraz çırptıktan sonra yavaş yavaş tozşekeri ekleyin. Karışıma tuzu da koyduktan sonra hızlı devirde kar beyazı haline gelene kadar çırpın. Çırpma telini salladığımız zaman ucunda kalanlar yere dökülmeyecek şekilde köpük bir kıvam elde ettiysek beze fırına girmeye hazır demektir. 
 
Fırın ısısı: 120 derecede 40 dakika.
 
Frambuaz Kremalı Beze Kulesi Frambuaz kreması Yapılış Tarifi;
Frambuazları iyice ezin. Glikoz, şeker ve pektini ekledikten sonra kaynatıp ocaktan kenara alın ve dolapta dinlenmeye bırakın. Bezelerle kremayı dilediğiniz yaz meyveleri ve sorbeyle sunuma hazırlayabilirsiniz. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler