Normalleşmek Gibi...

Seyfi Ali ERŞAHİN
Yazar:Seyfi Ali ERŞAHİN
Bu yazı

Normalleşmek Gibi
 
Merhaba sevgili dostlarım, ustalarım, şeflerim ve genç öğrenci kardeşlerim hepinize sağlıklı, huzurlu, bereketli, bol kazançlı ve sevgi dolu bir gün dilerim.
 
Değerli arkadaşlarım aylardan sonra hatta bir yıldan sonra bu gün ilk kez sokağa  çıktım.
 
Özgürce yürüyüş yaptım, dolaştım, parkta oturdum ve esnafı gezdim.
 
Her ne kadar normalleşiyoruz deseler de esnaf ve sokaktaki insanlar çok bitkin. Hani bir söz vardır bir dokun bir ah işit derler iste öyle.
 
Bu gün Milâs’ın salı pazarı ama gel gör ki.. 
 
Ne üretici köylü memnun ne emekli ve insanlar, pandemi den dolayı bir başıbozukluk göstermiş ki sorma gitsin fiyatlar 2 ye katlamış Kime sorsan haklı biri mazot kaç para oldu diyor diğeri dolar kaç para oldu.
 
Her bir şeye zan gelmiş kimsede  bir memnunluk yok
 
Allah sonumuzu hayır getirsin. Ama bu arada hükumete bir kızgınlık var.
 
Birde Sedat Peker var onu konuşuyorlar yani koyun can derdinde  kasap et.
 
Bakalım sonu nereye varacak...






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.