24 Kasım Öğretmenler Günü

Mehmet KAPLAN
Yazar:Mehmet KAPLAN
Bu yazı

24 Kasım Öğretmenler Günü...
 
Öğretmenim, sizlerin yetiştirdiği geleceğimizin teminatı çocuklarımız sayesinde Milli ve manevi değerlerimiz daima korunacak ve yücelecektir, diyen başkan Kaplan, “Edirne’den Kars’a ülkemizin her köşesinde bu onurlu mesleği icra eden saygıdeğer öğretmenlerimiz, yetiştirdikleri geleceğimizin teminatı evlatlarımız sayesinde Türk Milleti, daima yükselerek emin adımlarla ilerleyecektir.
 
Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ten aldıkları bayrağı büyük fedakârlıklar ve takdire şayan çabalarıyla geleceğimizi şekillendirecek nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizi hürmetle selamlıyorum.
 
Değerli öğretmenim, sizlerin ve eğitip öğrettiğiniz öğrencileriniz sayesinde şehrimiz, ülkemiz ve Büyük Türk Milleti’nin kutlu geleceğinden hiç şüphemiz yoktur.
 
24 Kasım Öğretmenler Günü
Kıymetli çocuklarımıza eğitim hayatlarında ve onları yetiştiren siz kıymetli öğretmenlerimize onurla yürüttüğünüz görevinizde başarılar diliyorum. Gelecek çocuklarımızın, çocuklarımız ise siz değerli öğretmenlerimizin eseridir.
 
Bu duygularla siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten tebrik ediyor, başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi esnasında şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” 






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.