Hayat Uzun Mesafeli Bir Yarış, Frene Basma Zamanı

Seyfi Ali ERŞAHİN
Yazar:Seyfi Ali ERŞAHİN
Bu yazı

Hayat Uzun Mesafeli Bir Yarış, Şimdi Frene Basma Zamanı ...
 
Güzel İnsanlara Merhaba;
 
Hayat uzun mesafeli bir yarış ve biz canlılarda bu yarışın yarışmacılarıyız. Eğer Türk mutfağı şefleri ve Türk mutfağı aşçıları olarak hiç durmadan koşarsak, bir müddet sonra nefesimiz tükenir ve soluksuz kalır ölürüz ve yarıştan ayrılırız. Ama yarış başkaları ile devam eder.
 
Ama biz aşçılık mesleğinde arada bir soluklanır dinlenir ve yeniden efor toplayıp yarışmaya devam edersek bizim yarışma bize göre bitmez. Onun için arada bir frene basmak gerek.
 
Şimdi Yeni Yasaklar Geldi... 
Peki bu frene basma olayı ta başlangıçta alınsaydı daha iyi olmaz mıydı. Şimdi bir çok restoran kapanacak çalışanları ve işverenleri aileleri çocukları hepsi neyle geçinecek hepsi muamma. Bu arada bir hayatın frenine basmak lazım ama doğru zamanda. 
 
Hepinize hayırlı günler...






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.