Ordulu Girişimci Kadınlara Aşçılık Mesleği Eğitimi

Ordulu Girişimci Kadınlara Aşçılık Mesleği Eğitimi

Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerindeki ORMEK’lerde yiyecek ve içecek hizmetleri alanında açılan aşçı yardımcılığı, yaş pasta yapımı, Gaziantep mutfağı, aşçı çırağı, pastacı..

 
Ordulu Girişimci Kadınlara Aşçılık Mesleği Eğitimi 
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) açtığı kurslarla vatandaşların bilgi ve beceri yönlerini ortaya çıkarmanın ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarının yanı sıra yeni mesleklerin öğrenilmesini sağlıyor. Bu zamana kadar sayısız kurs açan ORMEK’in yiyecek içecek hizmetleri alanında açtığı kurslarda büyük ilgi görüyor.
 
Ordulu Girişimci Kadınlar meslek sahibi oluyor
 
Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerindeki ORMEK’lerde yiyecek ve içecek hizmetleri alanında açılan Aşçılık Mesleğinde aşçı yardımcılığı, yaş pasta yapımı, Gaziantep mutfağı, aşçı çırağı, pastacı çırağı ve kadayıf yapımı kurslarında Girişimci Kadınlara eğitimler veriliyor. 
 
Ordudaki aşçılık eğitimlerinde Kursiyerler, katıldıkları kurslarda Türk mutfağından dünya mutfağına sayısıyız türde yemek ve pasta yapımını öğreniyor. Haftanın belirli günlerinde ORMEK mutfaklarında uzman eğitmenler tarafından uygulamalı olarak eğitim alan kursiyerler profesyonellik kazanarak meslek ediniyorlar.
 
Belirlenen azami eğitim saatlerini tamamlayan kursiyerler, kurs sonunda ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belgeleri almaya hak kazanıyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler