Evde Ekmek Pizza Tarifi

Evde Ekmek Pizza Tarifi

Evde Ekmek Pizza nasıl yapılır? En kolay yemek tariflerinden Evde Ekmek Pizza yapmak için nelere dikkat edilir? Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak Nefis pizza tariflerinden Evde Ekmek..

 
Evde Ekmek Pizza nasıl yapılır? En kolay yemek tariflerinden Evde Ekmek Pizza yapmak için nelere dikkat edilir? 
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak Nefis pizza tariflerinden Evde Ekmek Pizza tarifini sizler için hazırladık...
 
Evde Ekmek Pizza Tarifi
En Kolay Yemek Tariflerinden Evde Ekmek Pizza Tarifi İçin Kullanılan Malzemeler:
 
*   1 Adet Bayat Ekmek
*   190 Gr Kaşar Peyniri
*   100 Gr Sucuk
*   1 Adet Domates
*   1 Adet Yumurta
*   Kırmızı Toz Biber
*   Bir Tutam Tuz
 
En Pratik Yemek Tariflerinden Evde Ekmek Pizza Yapılışı Tarifi:
 
Hazırlık için kaşar peynirini rendeleyin ve sucukları yuvarlak şekilde dilimlere ayırın. Peyniri, yumurta ve baharatlarla karıştırın.
 
Domatesleri küp küp doğradıktan sonra kaşarlı karışıma ekleyin. Ekmekleri dilimleyin, hazırladığınız karşımı ekmeklere sürün ve üzerlerine sucukları dizin.
 
Hazırladığınız ekmek pizzalarını fırında 180 derecede kontrollü şekilde pişirin.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler