Özel Günlerin Vazgeçilmezi 'nde Nefis Pişi Rüzgarı

Özel Günlerin Vazgeçilmezi 'nde Nefis Pişi Rüzgarı

Nefis Pişi'nin sahibi Kubilay Öcal, işletmesinin başarısını ve lezzet sırrını Çanakkale Gündem Gazetesi'ne anlattı. Öcal, "Çanakkale merkezde bir esnaf olarak pişilerimiz çok sevi..

 
Çanakkale'de Nefis Pişi Rüzgarı: Özel Günlerin Vazgeçilmezi
Türk Aşçı Haberleri olarak edindiğimiz bilgilere göre, Çanakkale'nin lezzet duraklarından biri olan Nefis Pişi, özel günlerde tercih edilerek büyük bir beğeni topluyor. Kurşunlu Camii yanında yer alan Nefis Pişi, Çanakkalelilerin vazgeçilmez mekanı haline geldi.
 
Nefis Pişi'nin sahibi Kubilay Öcal, işletmesinin başarısını ve lezzet sırrını Çanakkale Gündem Gazetesi'ne anlattı. Öcal, "Çanakkale merkezde bir esnaf olarak pişilerimiz çok seviliyor. Mevlitlerde çok yoğun çalışmalar yürütüyoruz. İşimizde hile kesinlikle yok, yağımız herkesin gözünün önünde hiç kullanılmamış bir şekilde konuluyor. Hamurumuz, temiz ellerde, makinede yoğuruluyor. İşletmemizde öğrencilerimize çayımız ikramdır" dedi.
 
Çeşit Çeşit Pişi ve Kalite Garantisi
Nefis Pişi'de sunulan lezzetler arasında peynirli, patatesli, çikolatalı ve kaşarlı pişiler bulunuyor. Öcal, "Pişimizi diğer pişilerden ayıran en önemli özellik, sıfır yağ olması. Yöresel mutfaklardan Çanakkale mutfağında Pişimizin unu çok önemli. Yarı yarıya su kadar süt katıyoruz unumuza. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi aldık, numune aldılar, laboratuvara gönderdiler, 1’inci olduk" şeklinde konuştu. Bu kalite garantisi, Nefis Pişi'yi Çanakkale'nin en çok tercih edilen lezzet duraklarından biri yapıyor.
 
Otellere ve Tüm İllere Hizmet
En iyi hamur işi tariflerinden Nefis Pişi, sadece Çanakkale merkezde değil, aynı zamanda otellere de sipariş hizmeti sunuyor. Öcal, "3 kadın çalışma arkadaşım ile birlikte Çanakkale’nin tüm illerine hizmet götürüyoruz. Temiz ellerde yapılmış pişiler yapıyorlar" dedi. Bu hizmet anlayışı, işletmenin geniş bir müşteri kitlesine hitap etmesini sağlıyor.
 
Nefis Pişi'den Tüyolar
Lezzetli pişi yapımının püf noktalarını paylaşan Öcal, "İşletmemizde; peynirli, patatesli, çikolatalı, kaşarlı pişilerimiz vardır. Otellere sipariş hizmetimiz de mevcut. Pişimizi diğer pişilerden ayıran en önemli özellik, sıfır yağ olması. Pişimizin unu çok önemli. Yarı yarıya su kadar süt katıyoruz unumuza" diyerek pişi yapımının inceliklerini anlattı.
 
Çanakkale'nin Lezzet Durağı
Türk Aşçı Haberleri olarak, Nefis Pişi'nin başarısını ve lezzet sırrını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. İşletme sahibi Kubilay Öcal'ın belirttiği gibi, pişilerinde kullandıkları kaliteli malzemeler ve hijyenik üretim süreci, Nefis Pişi'yi Çanakkale'nin en çok tercih edilen lezzet duraklarından biri yapıyor.
 
Sonuç
Sonuç olarak, Nefis Pişi, Çanakkale'de özel günlerde tercih edilerek büyük bir beğeni topluyor. Türk Aşçı Haberleri olarak, bu tür başarılı ve yöresel lezzet dolu işletmeleri desteklemekten gurur duyuyoruz. Eğer siz de kaliteli ve lezzetli pişilerin tadına bakmak istiyorsanız, Nefis Pişi'yi mutlaka ziyaret etmelisiniz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler