Çubuk Pişi nedir? Evde

Çubuk Pişi nedir? Evde "Çubuk Pişi" nasıl yapılır?

En lezzetli Çubuk Pişi yapmanın püf noktası nelerdir? Evde kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi Çubuk Pişi için hangi malzeme 'ler kullanılır? En Sevilen Kahvaltılıklardan olan...

 
Çubuk Pişi nedir? Evde Çubuk Pişi nasıl yapılır? En lezzetli Çubuk Pişi yapmanın püf noktası nelerdir? Evde kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi Çubuk Pişi için hangi malzemeler kullanılır?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak en lezzetli hamur işi tariflerinden Çubuk Pişi tarifini sizler için araştırdık...
 
Evde Çubuk Pişi Tarifi, Çubuk Pişi Nasıl Yapılır?
 
En Sevilen Kahvaltılıklardan Çubuk Pişi İçin Kullanılan Malzemeler
 
* 1 Çay Bardağı Süt
* 1 Adet Yumurta
* Çeyrek Demet Maydonoz
* 1 Çay Bardağı Peynir
* 1 Paket Kabartma Tozu
* 2,5 Su Bardağı Un
 
Evde Çubuk Pişinin Yapılış Tarifi
 
Hamur için un hariç diğer malzemeleri yoğurma kasesine alalım. Güzelce karıştırıp unu ilave edelim. Hafif sert bi hamur olarak.
 
Hamuru 2 yağlı kağıt arasına alıp merdaneyle inceltelim. Ardından bıçakla kesip yağda önlü arkalı pişirelim.
 
Bu kolay ve lezzetli çubuk pişi tarifi ile kahvaltı sofralarınızı şenlendirin ve sevdiklerinize enfes bir sabah sürprizi yapın. Hem pratik hem de lezzetli bu tarifle, herkesin beğenisini kazanacaksınız. Şimdi mutfakta yaratıcılığınızı konuşturma zamanı!
 
Afiyet olsun ve bu benzersiz lezzetin tadını çıkarın.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler