Sebzeli Omlet Tarifi - En Pratik Tok Tutan Öğrenci Yemekleri

Sebzeli Omlet Tarifi - En Pratik Tok Tutan Öğrenci Yemekleri

En sevilen yumurtalı yemekler 'den Sebzeli Omlet için gereken malzemeler nelerdir? Yenilikçi Modern Türk mutfağında en sevilen omlet çeşitlerinden Sebzeli Omlet yapmaya...

 
En Pratik Öğrenci Yemeklerinden "Sebzeli Omlet" Tarifi.....
 
En pratik yemeklerden Sebzeli Omlet nasıl yapılır? bu güne kadar Evde Sebzeli Omlet yaptınızmı? Evde Sebzeli Omlet yapmanın püf noktası nelerdir?
 
Peki en sevilen yumurtalı yemeklerden Sebzeli Omlet için gereken malzemeler nelerdir? Yenilikçi Modern Türk mutfağında en sevilen omlet çeşitlerinden Sebzeli Omlet yapmaya ne dersiniz?
 
En hızlı ve tok tutan sahur yemeklerinden, öğrenci yemeklerinin baştacı, en pratik ziyafetlerin başında gelen ve en ekonomik yumurtalı lezzetlerden Sebzeli Omlet mutfağınızda....
 
Malzemeler
 
*   3 yumurta
*   1 taze soğan
*   5 gr taze tarhun otu
*   100 gr kabak
*   100 gr kırmızı dolmalık biber
*   50 ml süt
*   1 çay kaşığı zeytinyağı
*   Tuz 
*   öğütülmüş karabiber
 
En hızlı ve tok tutan sahur yemeklerinden "Sebzeli Omlet" Yapılış tarifi;
 
Sebzeleri ve soğanları ince ince kıyın. Üzerine zeytinyağı ekleyerek harmanlayın. Bu esnada yumurtayı çırpın. İçine ince kıyılmış maydanozu, tarhun otunu ve sütü ekleyin. Baharatlarla karıştırın. 
 
Omlet tavasında dengeli bir şekilde arkalı ve önlü olarak kızartın. Süre sonunda sebzeli omleti spatula yardımıyla servis tabağına alın ve hemen tüketin.
 
En Pratik Öğrenci Yemeklerinden Sebzeli Omlet Püf Noktası Nelerdir?
 
Nefis peynir çeşitlerini rendeleyerek yapım aşamasında omletinizin içerisine ilave edebilirsiniz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler