Kadın Girişimciler Derneği 'nden Dayanışma Ve Paylaşım

Kadın Girişimciler Derneği 'nden Dayanışma Ve Paylaşım

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Öznur Kırkıcı, başlattıkları ikinci el yardım kampanyasını, değerlendirirken, “Dayanışma ve paylaşımı önemsiyoruz. Üniversite..

 
Girişimci Kadınlar Sosyal Sorumluluk Projesini Sürdürüyor
Renginar SALİ
 
Silivri Kadın Girişimciler Derneği, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, yardım amaçlı ikinci el kıyafet satışı standını bu yıl da kurdu.
 
Silivri Kadın Girişimciler Derneği, Öznur Kırkıcı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığında, Sosyal Sorumluluk Projelerine devam ediyor. Dernek, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yardım amaçlı ikinci el kıyafet satışı standını kurdu. Satışlardan elde edilecek gelir bağışlanacak.
 
Kırkıcı, yönetimi ve üyelerinin katılımıyla Silivri Sanat Parkı'nda 1 Eylül itibariyle kurulan standa vatandaşların ilgisi yoğundu. Daha ilk geceden önemli derecede satışlar yapıldı.
 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan bilgilere göre, HP Belediye Meclis Üyesi ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı girişimci kadınlarımızdan Süheyl Kırkıcı, Derneğin Kurucu Başkanı iş insanı Aynur Süleymanoğlu, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği temsilcileri, kadın girişimcileri yalnız bırakmadı.
 
Kırkıcı: Dayanışma Ve Paylaşımı Önemsiyoruz
 
Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Öznur Kırkıcı, başlattıkları ikinci el yardım kampanyasını, Hürhaber'e değerlendirirken, “Dayanışma ve paylaşımı önemsiyoruz. Üniversiteye gidecek gençlerimize burs ve Asel bebeğimize yardım için yola çıktığımız bu çalışmamızın çok daha fazla noktada olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyorum. 
 
Duyarlılıkları için üyelerimize ve satış ortamının oluşmasından dolayı Silivri Belediyesine teşekkür ederiz. Kampanyamıza müşteri noktasında ilgi gösteren herkese de teşekkür ederiz; satın aldıkları ürünleri güzel günlerde kullansınlar” dedi.
 
Derneğin ikinci el kıyafet satışı standı 4 Eylül 2022 Pazar gününe kadar açık kalacak.
 
Kaynak: silivrihurhaber


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler