Girişimci Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Girişimci Kadınlar Kahvaltıda Buluştu "Liyakat"

Başkan Berkay Eskinazi, “Yaz boyunca girişimcilik ekosistem 'ini desteklemek üzere projeler üretmeye ve var olan projeler 'imizi büyütmeye devam ettik, dur durak bilmedik” dedi..

 
Girişimci Kadınlar Kahvaltıda Buluştu "LİYAKAT"
 
LİDER Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), yeni sezon öncesinde hem üyeleriyle özlem gidermek, hem de projeleri değerlendirmek amacıyla Alavya Otel’de kahvaltı düzenledi.
 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Başkan Berkay Eskinazi, “Yaz boyunca girişimcilik ekosistemini desteklemek üzere projeler üretmeye ve var olan projelerimizi büyütmeye devam ettik, dur durak bilmedik” dedi. 
 
Yeni sezonda bu çalışmaları daha da hızlandırmak istediklerini vurgulayan Girişimci Kadınlarımızdan Eskinazi, “Durmadan gelişen ve değişen dünyada girişimcileri asla yalnız bırakmayacağız. Değişimin her türlüsüne ayak uyduracak, girişimciliğin her alanında çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler