Şef Pınar İshakoğlu'ndan Nefis Poşe Armut Tatlısı Tarifi

Şef Pınar İshakoğlu'ndan Nefis Poşe Armut Tatlısı Tarifi

Poşe Armut Tatlısı nasıl yapılır? Şeflerin özel tatlı tariflerinde Poşe Armut Tatlısı yapabilmek için hangi malzemelere ihtiyaç vardır? Bu güne kadar evinizde ya da restoranınızda Poşe..

Poşe Armut Tatlısı nasıl yapılır?
 
Başarılı Şeflerin özel tatlı tariflerinde Poşe Armut Tatlısı yapabilmek için hangi malzemelere ihtiyaç vardır? Bu güne kadar evinizde ya da restoranınızda Poşe Armut Tatlısı yaptınızmı?
 
Poşe Armut Tatlısı tatlısı yaparken nelere dikkat edilir? Püf noktası nelerdir? İyi bir yemekten sonra tercih edilebilecek en hafif ve sağlıklı tatlılardan Poşe Armut Tatlısını sizler için araştırdık...
 
Private Chef ve Lady Burger Kurucusu başarılı Türk mutfağı şeflerinden Pınar İshakoğlu' nun özel tarifi olan Poşe Armut Tatlısı...
 
Baharatlı Şarapta Poşe Armut Tatlısı / 4 Porsiyon 
 
Şef Pınar İshakoğlu'ndan Nefis Poşe Armut Tatlısı Tarifi
Şef Pınar İshakoğlu'ndan Nefis Poşe Armut Tatlısı Tarifi
En Hafif Tatlılardan Poşe Armut Tatlısı İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*     2 Adet Naşi Cinsi Veya Herhangi Armut  
*     750 Ml Kırmızı Şarap  
*     70 G Kahverengi Şeker  
*     2 Tam Yıldız Anason  
*     2 Adet Tarçın Çubuğu  
*     1 Adet Vanilya Çubuğu  
*     2 Adet Kakule, Ezilmiş 
*     1 Çay Kaşığı Yeni Bahar Tohumu 
*     1 Çay Kaşığı Rezene Tohumu 
*     1 Çay Kaşığı Kişniş Tohumu 
*     2 Yemek Kaşığı Gül Suyu 
 
En İyi Tatlılardan Poşe Armut Tatlısı Hazırlanış Tarifi 
 
Armutlar hariç tüm malzemeleri tencereye ekleyin ve şeker eriyene kadar karıştırarak kaynatın. Armutları ekleyin ve 1 saat altını kısarak tıngırdatmak suretiyle pişirin. 
 
Armutları hafif derin bir tepsiye alın. Geri kalan sosu iyice çektirin. Armutların üzerine ekleyerek önce tezgâhta soğutup sonra buzdolabına alın. 
 
Tabakta kaymak ve sosuyla servis edin.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler