Siyah Havuç Reçeli

Siyah Havuç Reçeli

Siyah Havuç Reçeli nasıl yapılır? En farklı reçel çeşitlerinden Siyah Havuç Reçeli yapabilmek için hangi malzemeler gereklidir? Tadımlık reçel çeşitleri yapmanın püf noktaları nelerdir?

Siyah Havuç Reçeli nasıl yapılır? En farklı reçel çeşitlerinden Siyah Havuç Reçeli yapabilmek için hangi malzemeler gereklidir? Tadımlık reçellerden Siyah Havuç Reçeli yapmanın püf noktaları nelerdir?
 
Siyah Havuç Reçeli Tarifi
Türk mutfağı şeflerinden Jülide Başkur' un özel reçel tarifi...
 
Siyah Havuç Reçeli Tarifi
Şef Jülide Başkur
 
*     400 Gram Siyah Havuç 
*     400 Gram Şeker 
*     200 Ml  Su 
*     1 Adet Çubuk Tarçın 
*     2 Dilim Portakal Kabuğu
*     1 Adet Yıldız Anason 
*     2 Adet Kakule 
*     6-7 Adet Karanfil 
 
Siyah Havuç Reçeli Yapılışı
 
Siyah Havuç Reçeli Tarifi
Siyah havuçlar yıkandıktan sonra şeker, tarçın, portakal kabuğu, anason, kakule ve karanfil ile birlikte bir gece beklettiler. Ertesi gün su ilave edilerek kısık ateşte havuçlar pişene ve kıvam alana kadar kaynatılır. Afiyet olsun.
 
Siyah Havuç Reçeli Tarifi


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler