Girişimci Kadınlar Derneği

Girişimci Kadınlar Derneği

İŞAD tarafından yapılan açıklamaya göre, GİKAD Başkanı İçim Kavuklu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İŞAD Başkanı Enver Mamülcüoğlu ve beraberindeki heyeti...

Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD) Yönetim Kurulu, Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği’ne (GİKAD)  ziyaret geçekleştirdi.
 
İŞAD tarafından yapılan açıklamaya göre, GİKAD Başkanı İçim Kavuklu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İŞAD Başkanı Enver Mamülcüoğlu ve beraberindeki  heyeti, önceki gün Acapulco Otel’de ağırladı.
 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan Görüşmede, iki derneğin ortak projelere ilişkin fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi.
 
İŞAD Başkanı Girişimci Kadınlarımızdan Mamülcüoğlu, görüşmede, kadının iş hayatındaki önemini vurgulayarak, başkanlık döneminin ilk icraatlarından birinin tüzük değişikliğine gidilerek, derneğin adının İş İnsanları Derneği olarak değiştirilmesi olduğunu anımsattı. 
 
Mamülcüoğlu ayrıca, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Kıbrıs Türk toplumunda da kadının her alanda ön planda olması ve kadınların önüne çıkan engellerin kaldırılması  gerektiğini söyledi.
 
“Toplum refahı için çalışan dernekler olarak daha güçlü, tek bir çatıda buluşulabileceğini” ifade eden Mamülcüoğlu, “Biliyoruz ki gerek pandemi gerek ülke yönetim sıkıntıları gerekse çağımızın gerektirdiği küresel sorunların çözümünde birlik ve beraberliğin bizleri çok daha hızlı ve emin adımlarla başarıya götüreceği vazgeçilemez gerçeklerdir” diye konuştu.
 
Mamülcüoğlu, GİKAD’ın “yeni kurulmuş bir denek olmasına rağmen hızlı ve başarılı çalışmalar yürüttüğünü” ifade ederek, GİKAD ailesine teşekkürlerini sundu.
 
Ziyarette ayrıca, ülkeye yatırımlarından ve katkılarından dolayı iş insanı Ünal Çağıner adına düzenlenen İŞAD Onursal Üyelik plaketi, Çağıner’in kızı İçim Kavuklu’ya takdim edildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler