Şeflerin Özel Balık Tarifleri 'nden Nefis

Şeflerin Özel Balık Tarifleri 'nden Nefis "Izgara Somon"

İste sizlere Türk mutfağı şeflerimizden Kaan Yiğit’in kaleminden özel ve nefis ızgara'da sebzeli somon tarifi. Şeflerin Balık yemekleri..

Şeflerin Özel Balık Tarifleri 'nden Nefis "Izgara Somon"Şeflerin özel balık tariflerinden Evde Izgara Somon nasıl yapılır? Daha önce evinizde ızgara somon balığı yaptınız mı? En sağlıklı balık yemeklerinden olan somon balığının faydalarını biliyor musunuz?
 
Özel balık yemeklerinde şeflerin özel yemek tariflerinden faydalanmak ister misiniz? Mübarek ramazan ayından iftar sofralarınızda somon balığı denediniz mi? Şef Kaan Yiğit’te ait olan evde ızgara somon tarifini mutlaka denemelisiniz…
 
İşte sizlere Türk mutfağı şeflerimizden Kaan Yiğit’in kaleminden özel ve nefis ızgara'da sebzeli somon tarifi. Türk aşçı haberleri olarak modern Türk mutfağı ve mutfak kültümüze katkılarından dolayı şef Kaan Yiğit’te teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.
 
Şeflerin Özel Balık Tarifleri 'nden Nefis "Izgara Somon"
Şeflerin Özel Balık Tariflerinden "Izgara Somon"
Şef Kaan Yiğit’ten Özel Izgara Somon Kullanılan Malzemeler: 
 
*     180 Gr Somon, 
*     150 Gr Baby Ispanak, 
*     150 Gr Haşlanmış Baby Patates, 
*     60 Ml Krema, 2 Gr Tuz, 
*     1 Gr Karabiber, 
*     5 Gr Kapari, 
*     5 Gr Kurutulmuş Limon Kabuğu Rendesi, 
*     7 Gr Tereyağı.
 
Şef Kaan Yiğit’ten Özel Izgara Somon Hazırlanış Tarifi;
Ispanakları sıvı yağda kavurun. Ardından tuz ve karabiber ilave edin. Önceden haşlanmış küp patatesleri krema ve baharatlarla tatlandırın. 
 
Somonun ön ve arka kısmını ızgarada mühürleyin. Somon hafifçe renk aldıktan sonra limon sos, tereyağı ve kapari taneleriyle sos çekene kadar hafifçe soteleyin. 
 
Ispanak ve patateslerle birlikte servis edin. Afiyet olsun.
Şeflerin Özel Balık Tarifleri 'nden Nefis "Izgara Somon"
Türk aşçı haberleri Özel Izgara Somon Hakkında Notlar;
01-  Özel Izgara Somon tarifi ile evinizde özel misafirlerinize yada kendi ailenize balık ziyafeti çekebilirsiniz.
 
02-  Sebzeli Balık yemeklerinden Özel Izgara Somon tarifini ticari işletmenizde de ana yemek ya da günün yemeği şeklinde değerlendirebilirsiniz.
 
03- Türk aşçı haberleri olarak Sizler için derlediğimiz Türk Mutfağında bu nefis ve lezzetli Şef Kaan Yiğit’e Özel Izgara Somon Tarifini denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle ve vesilesi ile takipçilerimiz ile paylaşırsanız seviniriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler