Şeften Özel Makarna Tarifi

Şeften Özel Makarna Tarifi "Aglio e Olio"

Şeften Özel makarna "Aglio e Olio" Yapabilmek İçin Hangi Malzemeler Gereklidir? Daha Önce Şeften Özel makarna Yapmayı Denedinizmi?..

Evde Şeften Özel makarna Nasıl Yapılır? Şeften Özel makarna "Aglio e Olio"  Yapabilmek İçin Hangi Malzemeler Gereklidir? Daha Önce Şeften Özel makarna Yapmayı Denediniz mi? Evde Şeften Özel makarna hakkında Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden Faydalanmak İstermisiniz? İste Sizlere "Şelerimizden Selçuk Üstekidağ" a Özel Şeften Özel makarna "Aglio e Olio" Tarifi…
 
Modern Türk Mutfağı, Füzyon Mutfağı ve Geleneksel Türk Mutfağına ve Kültürüne  vermiş olduğu destek ve ilgili araştırmaları için "Şeflerimizden Selçuk Üstekidağ" teşekkür eder, profesyonel kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz..
 
"Aglio e Olio" yani "Sarımsak ve Zeytinyağı" adı verilen bu makarna sadece dört malzemeden oluşmasına rağmen benim "en iyi ilk üç"üm içerisinde.. Restoranım "Aria"nın da menüsünde yer alan bu güzelliği yapmak da inanılmaz pratik..
 
Şeften Özel Makarna Tarifi "Şef Selçuk Üstekidağ"
Şeften Özel Makarna Tarifi Kullanılan Malzemeler
 
*     500 Gr İyi Kalite Spagetti
*     1 Demet Maydonoz
*     4 Büyük Diş Sarımsak
*     1 Tatlı Kaşığı Pul Biber
*     3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
*     Tuz, 
*     Karabiber
 
Şeften Özel Makarna Yapılış Tarifi
Makarnayı bol miktarda suda 6-7 dakika haşlayın. Sarımsakları çok ince yapraklar şeklinde doğrayın. Bir tavaya zeytinyağını alın ve sarımsakları ekleyin. 
 
Sarımsaklar biraz yumuşayınca makarnanın haşlama suyundan bir kepçe ekleyin.. Süzdüğünüz makarnayı sosa alıp güzelce karıştırın.. 
 
Çok ince kıydığınız maydonozu ve pul biberi de ekleyin. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin..
 
Türk Aşçı Haberleri Not; 
Türk aşçı haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu nefis ve lezzetli makarna tariflerimizi denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler