Fırında Nefis Enginar Kızartması Tarifi

Fırında Nefis Enginar Kızartması Tarifi

Bu tarif, özellikle sağlıklı ve hafif yemekler tercih edenler için ideal. İşte adım adım enginar kızartması tarifi. Enginar kızartması tarifi ile sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunu..

 
Türk Aşçı Haberlerinden: Nefis Enginar Kızartması Tarifi. İşte en farklı fırın yemekleri ve vegan yemeklerinden Fırında Kolay Enginar Kızartması Tarifi
 
Türk Aşçı Haberleri olarak sizlere pratik ve lezzetli bir enginar kızartması tarifi sunuyoruz. Bu tarif, özellikle sağlıklı ve hafif yemekler tercih edenler için ideal. İşte adım adım enginar kızartması tarifi:
 
Malzemeler:
 
* 2 adet enginar
* 2 yemek kaşığı zeytinyağı
* Tuz
* Karabiber
* Yarım su bardağı su
* 1 limonun suyu
 
Hazırlanışı:
 
İlk olarak, enginarın dış yapraklarını koparın. Ortadan ikiye kesin ve iç kısmını temizleyin. Enginarların kararmasını önlemek için limon suyuyla ovun.
 
Enginarları fırın tepsisine ters şekilde yerleştirin ve üzerine suyu ekleyin. 180 derece sıcaklıkta 10 dakika pişirin. Bu sırada, zeytinyağını tuz ve karabiberle karıştırın.
 
Pişen enginarları çevirin ve hazırladığınız zeytinyağı karışımını sürün. Tekrar 180 derecede 10 dakika daha pişirin. İstediğiniz sos ile servis yapabilirsiniz.
 
Afiyet olsun!
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, mutfağınıza lezzet katacak tariflerle yanınızdayız. Enginar kızartması tarifi ile sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunuyoruz. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun!


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler