Evde Nefis Zeytin Kavurması Nasıl Yapılır?

Evde Nefis Zeytin Kavurması Nasıl Yapılır?

En sevilen meyve çeşitlerinden zeytin Kavurmasının özellikleri nelerdir? zeytin Kavurması için hangi malzemeler gerekir? Ağız Sulandıran yöresel mutfaklardan Nefis Zeytin Kavurması Tarifi

 
Evde zeytin Kavurması nasıl yapılır? En sevilen meyve çeşitlerinden zeytin Kavurmasının özellikleri nelerdir? zeytin Kavurması için hangi malzemeler gerekir?
 
En Sevilen Vegan Yemeklerinden Ve Nefis Yöresel Lezzetlerimizden Zeytin Kavurması Nasıl Yapılır?
En Meşhur Zeytin Çeşitlerinden Olan Zeytin Kavurması Tarifi İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir
 
* 2 Su Bardağı Çekirdeği Çıkarılmış Yeşil Zeytin
* 5-6 Adet Kuru Domates
* 5 Diş Sarımsak
* 1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
* 3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
* 2 Yemek Kaşığı Nar Ekşisi
* 2 Yemek Kaşığı Limon Suyu
* 1 Tatlı Kaşığı Kekik
* 1 Tatlı Kaşığı Pul Biber
* 2 Yemek Kaşığı Doğranmış Maydanoz
 
Ağız Sulandıran yöresel mutfaklardan Nefis Zeytin Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
 
Kuru domatesleri sıcak suda 15 dk. bekletelim, daha sonra küçük küçük doğrayalım.
 
Tavaya zeytinyağını salçayı ve dövülmüş sarımsakları alıp salçanın kokusu çıkana kadar bir kaç kere karıştıralım doğradığımız kuru domatesleri ilave edelim bir kaç kere daha karıştırarak kavuralım.
 
Ardından zeytinleri ekleyelim limonsuyu ve nar ekşisini de ekleyip kısık ateşte 5 dk. kavuralım. Baharatları ekleyelim. Tekrar karıştırıp servis tabağına alalım maydanoz serperek servis edebilirsiniz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler