Kuşadası, Egeli Girişimci Kadınları Büyüledi

Kuşadası, Egeli Girişimci Kadınları Büyüledi

Etkinlik kapsamında Kuşadası ’nın çarşılarını, Kervansaray'ı ve Güvercinada'yı gezen kadın girişimciler, şehrin tarihi ve turistik güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldular...

 
Kuşadası, Egeli Girişimci Kadınları Büyüledi
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesinin edindiği bilgilere göre, Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) tarafından düzenlenen “Egeli Kadın Girişimciler Kuşadası’nda Buluşuyor” etkinliği büyük ilgi gördü. Ege'nin çeşitli şehirlerinden gelen kadın girişimciler, Kuşadası’nın tarihi ve turistik yerlerine hayran kaldılar.
 
Kuşadası’nın Tarihi ve Turistik Güzellikleri Keşfedildi
Etkinlik kapsamında Kuşadası’nın çarşılarını, Kervansaray'ı ve Güvercinada'yı gezen kadın girişimciler, şehrin tarihi ve turistik güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldular.
 
Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Tuğba Polat Özgünç (Atölye Marika), Şükrünaz Yeşilçay (Naz Butik) ve Esin Yükselen’in (Art Ottoman) işyerlerini ziyaret eden girişimciler, sonrasında Kuşadası’nın gururu olan Gürsel Tonbul’un sahibi olduğu Değirmen Çiftlik ve Oleatrium Zeytinyağı Müzesi’ni gezdiler. Müze gezisi sırasında, Gürsel Tonbul bizzat bilgi vererek misafirlerini ağırladı ve başarılı girişimlerinden dolayı tebrik edildi.
 
KUŞAKK’ın Kapıları Kadın Girişimcilere Açıldı
Etkinlik kapsamında, Kuşadası Kadın Kooperatifi (KUŞAKK) de ziyaret edildi. Kadın girişimciler, kooperatif hakkında bilgi alarak çalışmalarını yakından incelediler. Bu ziyaretten son derece memnun kalan Egeli kadın girişimciler, organizasyonu düzenleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi’ne ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesinin yaptığı araştırmalara göre, bu tür etkinlikler, kadın girişimcilerin birbirleriyle bilgi ve deneyim paylaşmasını sağlarken, yerel ekonomiye de büyük katkı sağlıyor. Kuşadası’nda gerçekleşen bu etkinlik, kadın girişimcilerin başarısını ve dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler