Girişimci Kadınlara Master Class Eğitimi Verildi

Girişimci Kadınlara Master Class Eğitimi Verildi

Türkiye turizm haberlerinde de yer alan ve dört bir yanından gelen kadın girişimciler, 3 gün boyunca konusunda uzman konuşmacılar ve akademisyen 'lerden marka keşfi, marka..

 
Girişimci Kadınlara Master Class Eğitimi Verildi...
 
Bankadan yapılan açıklamaya göre, Halkbank'ın kadın girişimci ekosisteminin gelişimine katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği Üreten Kadınlar Yarışması'nın eğitim alanındaki etabı olan Master Class Marka Eğitim Programı İstanbul'da tamamlandı.
 
Halkbank girişimci kadınların var olan işlerini geliştirip, daha ileriye taşımalarına destek olmak amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Üreten Kadınlar Yarışması'na başvuran kadın girişimciler arasından seçilen 100 finalist, 9-11 Şubat tarihleri arasında bir araya geldi.
 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan ve dört bir yanından gelen kadın girişimciler, 3 gün boyunca konusunda uzman konuşmacılar ve akademisyenlerden marka keşfi, marka yaratımı, marka iletişimi, marka sürdürülebilirliği, sosyal medya stratejisi ve yönetimi, yurt dışı pazarlara giriş gibi konularda eğitim aldı.
 
Sürekli gelişen, yenilenen ve değişen ekosistemde, kadınların bu alandaki dinamik rollerini güçlendirmeyi hedefleyen eğitimlerde, İş Hayatında "LoveMark" Olmak, Marka Yolculukları, Tasarımda Özü ve Kültürü Okumak, Kişisel Stil ve Dijital Çağda Yeni Pazarlama Teknikleri, Perakendede Verimlilik Kriterleri, Online Ticaret İçin Satış Arttırıcı Unsurlar, Güvenli Liman Lideri Olarak Kadın, Gelecek Trendleri Nasıl Belirlenir, İş ve Özel Hayat Dengesi, Özgüven, Kendini İfade Etme Sanatı ve Doğal Karizma konuları ön planda tutuldu.
 
Eğitici ve aynı zamanda yol gösterici olması planlanan programda eğitimler, lüks marka yönetim uzmanları Metin Gürsoy ve Nur Bilen Yavuzer, Prof. Dr. Acar Baltaş, akademisyen, dokuma sanatçısı Fırat Neziroğlu, stil danışmanı Ceylan Atınç, Vakko Satıştan Sorumlu Grup Başkanı Emrah İnel, kreatif direktör Deniz Bulutsuz, perakende trend uzmanı Oğuzhan Coşkun, teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu, psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar ile sunucu ve oyuncu Ebru Akel tarafından verildi.
 
Üreten Kadınlar ödüllerini 5 Mart'ta düzenlenecek törenle alacak
Üreten Kadınlar Yarışması kapsamında dereceye giren girişimcilere, Yılın Üreten Kadın Girişimcisi, Teknoloji Tabanlı Kadın Girişimci, Yılın Kadın Kooperatifi, Sıfır Atık ve Yılın Yükselen Yıldızı olmak üzere toplam beş kategoride nakdi desteğin yanında, ayni ödül olarak da bankacılık hizmet paketi sunulacak. Yarışmada ödüller, 5 Mart tarihinde İstanbul'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler