Zengin Ruhumun Keyfi Gıcır

Nuray EROĞLU
Yazar:Nuray EROĞLU
Bu yazı

Zengin Ruhumun Keyfi Gıcır...
 
Bugünler geçer gider, durumun iyiyken yatırım yap. Ne oldum değil ne olacağım demelisin. diyen ailem, sevdiklerim ve dostlarıma hitaben;
 
Hiç yatırım yapmadım...
 
Elimde hiç para tutmadan sizlerle veya tanımadığım ama tanımaktan haz aldığım her türlü insanla durmadan eğlendim. Yurtiçi, yurtdışı gezdim de gezdim.  
 
Mutlu oldum. Aşklarım oldu, keyif aldım. 
 
Otuz küsür yaşındayım bir çok işle uğraşıyorum ve bir çöpüm bile yok. Sekiz-dokuz yıl sonra emekli olacağım ve yine sağa sola dağıtacağım iki-üç kitaplık kitaptan başka geçici bir servetim olmayacak. 
 
Yine hiç bilmediğim yerlerde fink atacağım, yine çok güzel sofralarda deriniyle, sığıyla her mevzudan sohbetler edeceğim. 
 
Belki gün gelecek çıtır ruhum kart, kırışık bedenimi sokacak bir evi dahi zor temin edecek. Evet paramı anlık zevklerime ve keyfime fütursuzca sarfediyorum. Hiç bir varlığım yok... Hiç Olmayacak da...
 
Ama elimde koca bir yaşam olacak... Koskoca bir hayat...
 
Zengin Ruhumun Keyfi Gıcır
İşte o zaman varlıklı bıkkınlık döşeğinizden çıkıp zengin ruhumun hala keyfi gıcır fakirliğini dinlemeye gelebilirsiniz.
 
Buradan hepinize öpücüklerimi yolluyorum...






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.