Kış Aylarının Vitamin Kaynağı

Mehmet KUDAT
Yazar:Mehmet KUDAT
Bu yazı

Kış Aylarının Vitamin Kaynağı...
 
En iyi iştah açıcılar ve zeytinyağlı mezelerin Geleneksel Türk mutfağında Ege mutfağının gizli kalmış doğal lezzetleri şifa dağıtıyor. Birçok faydası bulunan Ege otları her derde deva. İşte, bu otlar ve faydaları…
 
Ege mutfağı otlarıyla meşhurdur. 
 
Kış Aylarının Vitamin Kaynağı
Arapsaçı, şevketi bostan, radika, ısırgan, turp otu, cibez, kuzukulağı bölgede en çok tüketilen bitkiler arasındadır. Günümüzde artık bu otlara, büyükşehirlerdeki organik pazarlarda da rastlamak mümkün. 
 
Kış Aylarının Vitamin Kaynağı
 
Kış aylarında Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek kış aylarının vitamin kaynağı olan Bu otları farklı şekilde tüketebilirsiniz. Salata, kavurma, börek, dolma, çorbaları yapılarak tüketilebilir Ege otlarının mucize güçlerine dikkat çekiyor. 
 
Kış Aylarının Vitamin Kaynağı
İşte Ege’nin şifalı otlarının faydaları sayarak bitmez sağlıklı afiyet olsun sağlıkla kalınız otsuz kalmayın...






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.