Sandıktan Toprağa Ata Tohumu

Ebru Baybara DEMİR
Yazar:Ebru Baybara DEMİR
Bu yazı

Sandıktan Toprağa Ata Tohumu
Kocaeli ‘de Büyükşehir Belediyesi , Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Ticaret Odası işbirliği ile Kocaeli Milletvekili Sn Radiye Sezer Katırcıoğlu önderliğinde ve evsahipliğinde "Sandıktan Toprağa Ata Tohum" projesinin tanıtım toplantısına katıldık .
 
Sn Emine Erdoğan’ın desteklediği “Ata tohum“ kullanılması, araştırılması, yaygınlaştırılması, amacı ile Milletvekilimiz Sevgili Ceyda Bölünmez Çankırı önderliğinde Mardin'de başladığımız bu yıl ikinci hasadını yaptığımız "Sorgül Projemizi" katılımcılar ile paylaştık.
 
Toplantıda iyi gıdanın önemini, israf rakamlarını ve gıda bankacılığı uygulamaları projesini yürüten Istanbul Milletvekilimiz Sayın Belma Satır'i dinledik.
 

Sandıktan Toprağa Ata Tohumu

 
Siyasette kadının temsil edilmesi adına toplumuzun her kesiminden kadının toplumsal hayata kazandırılması için çalışan kadın milletvekillerimizin böyle önemli projelerde kadınlarımızı desteklemelerini önemsiyorum.
 
Bugüne kadar yaptığım her projenin basarili bir şekilde toplum her kesimine ulaşmasında ve kadınlarımıza dokunmasında Sevgili @ceydabolunmezcankiri nın katkısı tartışılmaz.
 
Böyle projelerin artarak devam etmesini diliyor ve Sayın R. Sezer Katırcıoglu'nun önderliğinde baslayan "Sandıktan Topraga" projesinin Ulkemize, Kocaeli'ye, kadın çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Siz Takipçilerimize Sunuyoruz;
Bu Linkleri Tıklayarak Osmanlı Saray MutfağıTürk Mutfağı ve Yöresel Mutfaklar 'dan Nefis Yemek Tariflerimize ve Haberlerimize'de  İnceleyebilirsiniz

 







Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.