Kartepeli Girişimci Kadınlar..

Kartepeli Girişimci Kadınlar..

aşanan deprem sonrasında Kartepe Belediyesi bünyesinde eğitim veren KAR-MEK kurslarında öğretmenler ve kursiyerler gece-gündüz durmadan hazırladıkları ürünleri deprem bölgesine gönderdi.

 
Kartepeli Girişimci Kadınlar Yürekleri Isıttı....
 
Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında Kartepe Belediyesi KAR-MEK kurslarında hazırlanan kışlık giyecek ve uyku tulumları deprem bölgesine gönderildi.
 
Türk aşçı haberleri ve en güncel mutfak haberleri olarak deprem haberlerinde edinmiş olduğumuz bilgilere göre:
 
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 şehri etkileyen depremler büyük yıkıma neden oldu. Yaşanan bu felaketin ardından Kartepe Belediyesi KAR-MEK öğretmenleri ve kursiyerler hazırladıkları kışlık ürünleri ve uyku tulumlarını deprem bölgesine gönderdi.  
 
Yaşanan deprem sonrasında Kartepe Belediyesi bünyesinde eğitim veren KAR-MEK kurslarında öğretmenler ve kursiyerler gece-gündüz durmadan hazırladıkları ürünleri deprem bölgesine gönderdi. Kartepeli kadınlar tarafından polardan hazırlanan kışlık giysi ve uyku tulumları titizlikle paketlenerek deprem bölgesine gönderildi.  
 
Arslanbey KAR-MEK giyim öğretmeni Ayşe Yiğit “Kursiyerlerimizle birlikte deprem bölgesi için kıyafetler üretiyoruz. Depremi en iyi biz anlarız. Bu acıları bizde yaşadık. Her türlü desteği elimizden geldiğince sağlamaya çalışıyoruz. Allah bugünlerimizi bir daha yaşatmasın” dedi.
 
Balaban KAR-MEK giyim öğretmeni Girişimci Kadınlarımızdan Emine Yıldırım “Kursiyerlerimizle birlikte erkek, kız ve kadınlara yönelik kış mevsimine uygun ürünler hazırladık. 11 ilimizi etkileyen depremin yaralarını sarmak için hep birlikte çalışıyoruz. Orada yaşananları en iyi biz biliriz” açıklamasında bulundu.
 
Deprem bölgesi için uyku tulumları hazırladıklarını belirten Dumlupınar KAR-MEK giyim öğretmeni Seda Baysal “Depremin olduğu ilk günden itibaren elimizde olan kumaşlarla üretime başladık. 
 
Özellikle çocuklar için hazırladığımız kışlık ürünleri hazırladık, hemen ardından uyku tulumlarını hazırladık. Mevsim şartlarına uygun olarak hazırladığımız uyku tulumlarını gönderdik. Depremi bizler de yaşadık. Acıları yüreğimizde…  Allah bir daha böyle bir afet yaşatmasın” ifadelerini kullandı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler