Deprem Bölgelerinde Gönüllü Aşçılara İhtiyaç Var

Deprem Bölgelerinde Gönüllü Aşçılara İhtiyaç Var

Kırıkkale’den Kahramanmaraş’a gönüllü aşçı olarak giden aşçılık mesleğinde şehrin tanınmış ustalarından aşçı Hasan Hüseyin Mutlu, Kırıkkaleli aşçılara duyuru yaparak Deprem bölgesine..

 
Deprem Bölgelerinde Gönüllü Aşçılara İhtiyaç Var....
 
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde olmaz üzere 10 ilde yaşanan deprem sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor. Deprem bölgesinde her alanda insan işgücüne duyulan ihtiyaçta bitmiyor. 
 
Türk aşçı haberleri olarak deprem haberlerinde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre,
 
Kahramanmaraş ile 10 ilde yaşanan ve yaklaşık 13 bine yakın vatandaşın can kaybına yol açan depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, çeşitli alanlarda insan gücüne duyulan ihtiyaçlarda kendini göstermeye başladı. 
 
Her meslek grubundan çok sayıda vatandaşın Depremzedelere yardım için gönüllü olarak gittiği bölgede, özellikle aşçı ve bulaşıkçı ihtiyacının da kendini gösterdiği bildirildi. 
 
Kırıkkale’den Kahramanmaraş’a gönüllü aşçı olarak giden aşçılık mesleğinde şehrin tanınmış ustalarından aşçı Hasan Hüseyin Mutlu, Kırıkkaleli aşçılara duyuru yaparak Deprem bölgesine gönüllü olarak katılmaları çağrısında bulundu. 
 
Mutlu, Deprem Bölgelerinde Gönüllü Aşçılara İhtiyaç Var “Deprem bölgesinde zor durumda kalan vatandaşların acısını paylaşmak ve göçük altından sağ olarak çıkartılan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla gönüllü oldum. Herkese ihtiyaç var. 
 
Aşçı kardeşlerimiz meslektaşlarımızın yanı sıra bulaşıkçı kardeşlerimizi de buraya bekliyoruz” dedi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Çağrı Çağlayan
    2/12/2023

    Gönüllü olarak aşçılık yapmak istiyorum

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler