Şef Arda Türkmen'den Zencefilli Et Sote Tarifi

Geleneksel Türk mutfağında en iyi lezzetlerden Zencefilli Et Sote farklı pişirme teknikleri ile pişirme süresini ve tüm incelik 'lerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Zencefilli Et Sote yapabi..

 
Şef Arda Türkmen'den Zencefilli Et Sote Tarifi
 
Bilinen Türk mutfağı şeflerinden Arda Türkmen'in özel tarifi ile Zencefilli Et Sote yapmanın püf noktası nelerdir? Bu güne kadar evde Zencefilli Et Sote yaptınız mı? Zencefilli Et Sote için kullanılan malzemeler nelerdir? Zencefilli Et Sote ne kadar sürede pişer? 
 
Geleneksel Türk mutfağında en iyi lezzetlerden Zencefilli Et Sote farklı pişirme teknikleri ile pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Zencefilli Et Sote yapabilirsiniz.
 
Zencefilli Et Sote Nasıl Yapılır?
 
Zencefilli Et Sote İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*   3-4 Yemek Kaşığı Ayçiçek Yağı
*   1 Adet Sopan
*   1 Adet Kırmızı Kapya Biber
*   1 Adet Sarı Dolmalık Biber
*   4-5 Diş Sarımsak
*   1 Parmak Zencefil
*   3-4 Dal Taze Soğan
*   500 Gr Kontrfile Et
*   3-4 Yemek Kaşığı Mısır Nişastası
 
Zencefilli Et Sotenin Sosu İçin;
 
*   1-2 Yemek Kaşığı Ayçiçek Yağı
*   1/2 Su Bardağı Soya Sos
*   1/2 Su Bardağı Su
*   1 Tatlı Kaşığı Acı Sos
*   2 Yemek Kaşığı Esmer Şeker
 
Zencefilli Et Sotenin Üzeri İçin;
*   Kavrulmuş Susam
 
Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!
 
 
Kaynak: kanalD


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler