Van'lı Girişimci Kadınlar

Van'lı Girişimci Kadınlar

Türkiye gastronomi haberlerinde yer alan bilgiler göre, Bu anlamda Topraktan Tabağa önemli sebze ve meyve yetiştiriciliği ve süs bitkiçiliği var. Van’a gelmeden önce şehrin tarımsal üretimiyle ilgili bilgi..

 
Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) girişimci kadınları bir araya getirdi.
 
Van’da bir Otel’de düzenlenen “Kadının Ekonomiye Katılımı Panelinde yer alan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Meclis Üyesi R.Zeynep Alkan, Kayseri Ticaret Odası Tekstil Meslek Komite Üyesi Begüm Başmısırlı ile daha önce TOBB Van Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı yapan iş kadını Semra Odabaşı; kadının ekonomideki yeri ve kadın girişimciliğin önemiyle ilgili sunumlar yaptı.
 
Panelde konuşan Girişimci Kadınlarımızdan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Meclis Üyesi R. Zeynep Alkan, inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek ayrıca e-ticarete de atıldıklarını aktardı. Alkan ilk olarak şunları söyledi: “Sakarya tarım şehri olarak bilinir.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde yer alan bilgiler göre, Bu anlamda Topraktan Tabağa önemli sebze ve meyve yetiştiriciliği ve süs bitkiçiliği var. Van’a gelmeden önce şehrin tarımsal üretimiyle ilgili bilgiler aldım. 
 
Bu anlamda Sakarya ve Van olarak bir iş birliği içinde olabiliriz. Van’da tarım ve sanayileşme gördüğüm kadarıyla hizmet sektörünün gerisinde kalmış durumda. Bu anlamda ortak bir çalışma gerçekleştirebiliriz. Şahsım adına nasıl Van’a nasıl katkıda bulunabilirim bununla ilgili görüşmelerimiz ve girişimlerimiz olacak.
 
Sakarya ile Van’daki kadın girişimcilerin bir araya getirilmesi noktasında yapılacak çalışmalara değinen Alkan; kadın girişimciliğin önemi, Türkiye’deki kadın girişimci sayısının artırılması noktasında yapılması gerekenler hakkında bilgiler paylaştı.
 
Alkan, SATSO tarafından hazırlanan “Gastro Sakarya” projesi kapsamında “Topraktan Sofraya Sakarya Mutfağı” Kitabı’nı Van TSO Başkanına hediye etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler