Ayvalık'tan Esen Lezzet Rüzgarı

Ayvalık'tan Esen Lezzet Rüzgarı "Moshonis Balık"

İsmail Şef, Ayvalık'tan özel olarak gelen sebzeleri (Deniz börülcesi, şevketi bostan, kabak çiçeği, enginar kalbi, vs.) ile İsli Midye ve diğer ürünleri bizzat işliyor ve misafirlerine...

Ayvalık'tan Esen Lezzet Rüzgarı: Moshonis Balık Restoran
Vasfi Pakman
 
Lezzetseverleri ve LEZZETHANLARI Bağdat Caddesi'nde ağırlıyor.
 
Cundalı İsmail Chef tarafından, 10 yıl önce Feneryolu'nda hizmete giren MOSHONİS (Ayvalık'ın eski adı) Balık Restoranı; Hem mutfak şefi, hem de sahibi olan İsmail Doğan yönetiminde hizmet veriyor.
 
Ayvalık'tan Esen Lezzet Rüzgarı "Moshonis Balık"
İsmail Şef, Ayvalık'tan özel olarak gelen sebzeleri (Deniz börülcesi, şevketi bostan, kabak çiçeği, enginar kalbi, vs.) ile İsli Midye ve diğer ürünleri bizzat işliyor ve misafirlerine sunuyor.
 
Sevimli ve samimi bir kişilik olan İsmail Chef'in, en büyük yardımcısı ve ortağı, İstanbul'un ünlü Balık Restaurantlarının deneyimli salon şefi, sevgili kardeşim Ali Karataş. 
 
Ayvalık'tan Esen Lezzet Rüzgarı "Moshonis Balık"
MOSHONİS'in 180 kişilik, yarısı sigara içilebilen muhteşem salonları da ona emanet. 
 
Mekan misafirlerine kaliteli bir servis hizmeti de sunulmakta, çok zengin bir meze büfesi ve balık teşhir dolabı bulunmaktadır.
 
Ayvalık'tan Esen Lezzet Rüzgarı "Moshonis Balık"
İsmail Chef'in, Cunda Mutfağından ve Girit Mezelerinden oluşan lezzetlerini, Sevgili Kardeşim, bence Balık Lokantacılarının Duayeni: Esat Çek ile birlikte tattık, kapanışı ise, denizden gelen çok taze bir ÇİNGENE PALAMUT IZGARASI ile yaptık.
 
MOSHONİS'den, yeni Balık Av Sezonunun hayırlı olması ve başarı dileklerimizle ayrıldık.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler