En İyi Bayram Kavurması Tarifi

En İyi Bayram Kavurması Tarifi

En Yumuşak Lokum Gibi Kurban Kavurması Tarifi En İyi Bayram Kavurması Tarifi Malzemeleri (Dana Kavurma, Koyun Kavurma, Kuzu Kavurma) Nefis Yemek Tariflerinden En Yumuşak Lokum Gibi Kurban kavur..

En iyi bayram Kavurması tarifi nasıl yapılır? sorusu bayram boyunca en çok araştırılan konu başlıklarından birisi olacak. 
 
En lezzetli bayram yemeklerinden bayram kavurması ve Kurban Bayramı deyince herkesin aklına ilk olarak en iyi bayram Kavurması geliyor. En doyurucu, en iyi lezzetlerden ve pratik yemeklerin başında gelen et en iyi bayram Kavurması dana, koyun, kuzu gibi kurbanlıkların etinden yapılınca daha da lezzetli oluyor. 
 
İşte Kurban Etlerinden en iyi bayram Kavurması tarifi...
 
En Yumuşak Lokum Gibi Kurban Kavurması Tarifi
En İyi Bayram Kavurması Tarifi Malzemeleri (Dana, Koyun, Kuzu)
 
*  En İyi Bayram Kavurması İçin 4 Kg Kuşbaşı Et
*  400 Gram İç Yağ
*  Tuz
*  3 Adet Kesme Şeker
 
Nefis Yemek Tariflerinden En Yumuşak Lokum Gibi Kurban Kavurması Yapılış Tarifi;
 
En iyi bayram Kavurması yapmak için ilk olarak tencere hazırlanır ve ateşe koyulur. Tencere ısıtıldıktan sonra iç yağ koyulur ve erimesi beklenir. Tenceredeki yağ eridikten sonra dibine çöken et parçaları bir süzgeç ile süzülür veya alınır.
 
Ardından sıcak iç yağına küçük küçük doğranan etler ilave edilir ve karıştırılır. Karıştırma işleminden sonra kesme şekerler ilave edilerek tencerenin kapağı kapatılarak kısık ateşte pişirmeye bırakılır.
 
Tencerede pişen etler arada karıştırılır ve kontrol edilir. Et tamamen pişinde tuz ilave edilir ve servise hazır hale getirilir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler