Tamer Özkan'dan

Tamer Özkan'dan "TAFED" Başkan Adaylığı Açıklaması

Uulusal ve uluslararası platformlarda söz sahibi olarak, liderlik edecek konumlara getirmek üzere TC Aşçılar Federasyonu başkanlığına aday olduğumu bildirmek isterim.

Tamer Özkan'dan "TAFED" Başkan Adaylığı Açıklaması
 
Değerli Meslektaşlarım; 
 
Ben Tamer Özkan 1981 yılında başlayan meslek hayatıma şu anda Hilton Dalaman Mutfak Koordinatörü olarak devam etmekteyim.
 
Bu süreçte pek çoğunuz ile yollarımız kesişti, birlikte başlangıçlara, açılışlara farklı mekan ve şehirlerde imzamızı attık. 40 yıllık geçmişimde, mesleğimizin gelişim, yeni nesillerin yetiştirilmesi ve meslek itibarının oluşturulmasında çalışarak geçirdim. 
 
Şimdi bu deneyimimi, mesleğimizin günümüzün teknoloji ve koşullarına uygun standartlarda gelişimi, ulusal ve uluslararası platformlarda söz sahibi olarak, liderlik edecek konumlara getirmek üzere TC Aşçılar Federasyonu başkanlığına aday olduğumu bildirmek isterim. 
 
Sizlerin de destekleri ile aşçılık mesleğini gereken liyakatlere getireceğimizi, engin mutfak kültürümüzü global dünyada daha da yükselerek yerini aldıracağımıza inancım sonsuz. 
 
Yeni açacağımız bu beyaz sayfada buluşmak üzere hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 
Sağlıcakla kalın… 
 
BIÇAĞIMIZA KUVVET – KEPÇEMİZE BEREKET !
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler