Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışmalarında

Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışmalarında "Başarı"

4. Gelenekten Geleceğe yemek Yarışmalarına katılarak dereceye giren, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksek okulu Aşçılık Programı ve Beyşehir Aşçılık ve Gast..

Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışmalarında Geleceğin Şefleri
 
Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu öğrencileri Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti.
 
Antalya Anfaş Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen 4. Gelenekten Geleceğe yemek Yarışmalarına katılarak dereceye giren, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ve Beyşehir Aşçılık ve Gastronomi Topluluğu (BAGAT) öğrencilerinden Gizem Tereci, Nebi Şahin ve Abdullah Toklu Başkan Bayındır’ı ziyaret etti. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bayındır, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, kazandıkları bronz madalyanın altın madalyaya işaret olduğunu vurguladı. 
 
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali Antepli adına ziyarette bulunan Müdür Yardımcısı Şükrü Güven, Aşçılık Programı Bölüm Başkanı ve Müdür Yardımcısı İbrahim Akdağ ve yarışmaya katılan Aşçılık Programı öğrencileri bu süreçte desteklerini esirgemeyen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ve hayırsever iş adamı Ali Akkanat’a teşekkür etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler