Şef Murat Baykut Kimdir?

Şef Murat Baykut Kimdir?

Yaklaşık olarak 30 yıldır bir çok stk, vakıf ve federasyon kurulumu içerisinde aktif olarak rol aldım ve halen devam ediyorum. Geçmişini Bilmeyen Geleceğine Yön Veremez, dedik ve Gençlik kollarımız...

Şef Murat Baykut Kimdir?
 
Çok değerli meslektaşlarım;
 
Ben İstanbul Aşçılar derneği başkanı Murat Baykut 1969 Tokat Turhal doğumluyum.
 
Yaklaşık olarak 30 yıldır bir çok stk, vakıf ve federasyon kurulumu içerisinde aktif olarak rol aldım  ve halen devam ediyorum.
 
İnsanlara ve mesleğimize dokunan her alanda sahada olduk ve olmaya da devam edeceğim inşallah. Gençlere seminer ,panel ile ilgili projelerde yer aldım.
 
Topluma, insanlığa tüm canlılara ve genç neslin ufkunu açmak, mesleği sevdirmek, yetiştirmek, tecrübe ve birikimlerimizden faydalandırmak amacıyla yolumuza devam ediyoruz. 
 
2018 yılında kurduğumuz kısa adı İSGAD olan İstanbul Gastronomi Aşçılar Derneği olarak her daim genç meslektaşlarımızın hizmetinde olduk ve olmayada devam edeceğiz. 
 
İsgad olarak yaptığımız projelerden bahsedecek olursak, İstanbul Pendik te üç kes yemek yarışması, İstanbul Yenikapı da bir kez yemek yarışması düzenledik.
 
Pandemi döneminde gençlerimizin bilgisini tazelemek adına Kadın Kolları ve Gençlik kollarımız içerisindeki genç kardeşlerimiz için dijital ortamda yarışma gerçekleştirdik. Ağrı, Malatya ve Gaziantep 'de ilköğretim ve lise düzeyinde İsgad Kütüphanesi kurduk. 
 
Ardahan' da iki tane ilköğretim öğrencilerinin okul kıyafetini üstlendik ve gerçekleştirdik. 
 
Pandemi içerisinde zorda olan meslektaşlarımıza 150-200 TL 'lik olmak üzere toplamda 15.000 TL alışveriş çeki dağıtımında bulunduk. İzmir ve Elazığ depremlerin de, toplamda bir kamyon erzak ve gıda yardımında bulunduk. 
 
Yönetim kurulumuza yaptığımız çalışma ile mahalle muhtarları ile anlaşarak ihtiyaç sahibi ailelere ev eşyası yardımında bulunduk. 
 
Dernek üyelerimizin birliği ve beraberliğini sağlamak adına kahvaltı ve piknik organizasyonları gerçekleştirdik. 
 
Geçmişini Bilmeyen Geleceğine Yön Veremez, dedik ve Gençlik kollarımız adına panel ve gala düzenledik. İsgad İş Paylaşım grubumuzu kurarak, meslektaşlarımızın iş ihtiyacını karşıladık. 
 
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyerek, güzel dilek ve temenniler ile yolumuza devam ediyoruz. Tüm meslektaşlarımıza sevgi ve selamlar gönderiyorum...
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Milli Takımı
 
Şef Murat Baykut Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler