Euro Toques Türkiye Yönetimi 'nden Kamuoyuna Duyurulur!

Euro Toques Türkiye Yönetimi 'nden Kamuoyuna Duyurulur!

Kanal 8, Master Şef programına katılan kişi ve gruplar kuruluşumuzun ve ekibimizin haberi olmaksızın logo ve amblemlerimizi kullanmışlardır. Kuruluşun hakları özeldir.

Euro Toques Türkiye Yönetiminden Kamuoyuna Duyurulur !Euro Toques Türkiye Yönetiminden Kamuoyuna Duyurulur !
 
Aşçılık ve pastacılık mesleği aşk ve şevk ile yapılan kutsal bir meslektir. Adalet, saygı ve emek başta olmak üzere birçok kelimeyi içinde barındıran geniş bir yelpazeye sahiptir. Adaleti ve saygısı olmayan bir işin ustalığından söz edilmesi mümkün değildir.  Öncelikle aşçı ve şef bir şovmen değil bir doyum sanatçısıdır. Göze, burna ve mideye hitap eder. Hijyen mutfakların vazgeçilmez değeridir. 
 
Hijyen kurallarına aykırı bir ustalık önce etrafında yemek yapanları ardından ise yiyeni rahatsız eder ve mesleğin kutsallığı hasar alır. Yiyecek ve içecek üretimi yapılan her alanda hijyenden bahsedebilebilmesi ve belirli kurallara uyulması gerekir.  
 
Giyilen kıyafetler, üniforma temizliği önem arz ederken saç, sakal uzunluğu ve hali, yüzük, saat, küpe gibi takıların bulunması bu ortamlarda kullanılması aykırı ve hatalı unsurlardır. Yoksa birileri karşınıza çıkar bu işin hijyenini sizlere öğretir. 
 
EURO TOQUES TÜRKİYE ailesi olarak kurulduğumuz günden beri adımlarımız belirli kurallar çerçevesinde atılmaktadır. Kuralları ve prensipleri oluşturmak ve bunların uygulanmasını sağlamak her kuruluş için  erdemdir. Her zaman her yerde ve her koşulda tüm meslektaşlarımıza eşit mesafede yer almaktayız. Herkesin bilmesini istirham ediyoruz.
 
EURO TOQUES TÜRKİYE Ailesi olarak gördüğümüz bazı olaylar bizleri derinden çok rahatsız etmektedir. Bu meslekte olduğumuz sürece yarışma alanlarında yapılan haksızlıkları, kadınlara karşı uygulanan uygunsuz davranışları, emekleri hiçe sayılan yetenekli insanların, gençlerin, erkeklerin, mesleğini sevgi ve inanç ile yapan herkesin yanında olmaktan gurur duymaktayız. Yapılan bir haksızlık var ise susanlardan olmayı değil hak olanın yanında durmayı görev edinmekteyiz. 
 
Euro Toques Türkiye Yönetiminden Kamuoyuna Duyurulur !
EURO TOQUES TÜRKİYE Ailesi olarak her hangi bir TV kanalı ve bizim üyemiz olmayıp çeşitli zarar verici olgular ile bizim haberimiz olmaksızın sahip olduğumuz logo ve amblemlerimizin kullanılmasına kesinlikle karşı durmaktayız.
 
EURO TOQUES TÜRKİYE Üniformasını yetenekli ve adaletli olan tüm şef ve aşçılar üzerinde görmek bizler için temenni niteliği taşımaktadır. Daha şeffaf, vicdanlı, merhametli bireyler ile bir ekip oluşturmak değerlerimizdendir. 
 
Kanal 8, Master Şef programına katılan kişi ve gruplar kuruluşumuzun ve ekibimizin haberi olmaksızın logo ve amblemlerimizi kullanmışlardır. Kuruluşun hakları özeldir. Yapılan bu hatanın bir an evvel düzeltilmesini talep etmekteyiz. 
 
Aksi taktirde tüm yasal ve sosyal haklarımızı kullanacağımızı belirtmekteyiz. 
 
Sahip olduğumuz bu kıymetli mesleğimize saygıyla bağlanan tüm şeflerimizi ve aşçılarımızı en içten duygular ile selamlıyoruz. 
 
Euro Toques Türkiye Yönetimi
Culinary Executive Chef Ömer Atan 
Euro Toques Türkiye Milli Takımı
Culinary Executive Chef 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler