Modern Türk Mutfağında Pancarlı Humus Nasıl Yapılır?

Modern Türk Mutfağında Pancarlı Humus Nasıl Yapılır?

Geleneksel Türk mutfağında mutfağında yeni nesil lezzetlerden Pancarlı Humus nasıl yapılır? Yenilikçi Modern Türk mutfağı lezzetlerinden Pancarlı Humus yapabilmek..

Modern Türk Mutfağında Pancarlı Humus Nasıl Yapılır?Modern Türk Mutfağında Pancarlı Humus Nasıl Yapılır?
 
Geleneksel Türk mutfağında mutfağında yeni nesil lezzetlerden Pancarlı Humus nasıl yapılır? Yenilikçi Modern Türk mutfağı lezzetlerinden Pancarlı Humus yapabilmek için hangi malzemelere ihtiyaç vardır?  Evde Pancarlı Humus yapabilmek için ünlü Türk mutfağı şeflerinin özel iştah açıcı tariflerinde faydalanmak istermisiniz?
 
Yenilikçi mutfak akımlarından esinlenen şeflerimizden Miraç Şef'in özel tarifi olan Pancarlı Humus tarifini tam ölçüler ve orijinal tarifi ile Türk aşçı haberleri takipçileri ile paylaşmak istedik. İşte sizlere modern Türk mutfağında en iyi lezzetlerden Pancarlı Humus tarifi...
 
Pancarlı Humus Nasıl Yapılır?  "Miraç Şef"
Pancarlı Humus İçin Kullanılan Malzemeler;
 
*     4 Adet Küçük Boy Pancar
*     1 Adet Orta Boy Soğan
*     Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı
*     4 Diş Sarımsak
*     12 Dal Taze Kekik
*     2 Çay Kaşığı Tuz
 
*Tüm Malzemeleri Kıvamını Alana Kadar Robottan Geçelim.
 
*     2 Su Bardağı Haşlanmış Nohut
*     Yarım Çay Bardağı Tahin
*     2 Adet Limon Suyu
*     3 Diş Sarımsak
*     1 Tatlı Kaşığı Kimyon
*     3 Yemek Kaşığı Sıvıyağ
*     1 Çay Kaşığı Tuz
 
Yenilikçi Lezzetlerden Pancarlı Humus Yapılış Tarifi:
 
Bunları Da Robottan Geçip, İki Karışımı Homojen Bir Şekilde Birleştirelim, Zeytinyağı İle Kıvamını Ayarlayalım. Afiyet Olsun.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler