En Son Aşçı İlanları

En Son Aşçı İlanları

Aşçı İlanlarındaki Aşçı Alımları Alan Dağılımı: Aşçı Alımı 881 Aşçı (Özel Hizmet) 6, Aşçı Yamağı Alımı 19, Aşçı Yardımcısı Alımı 571, Yöresel Mutfak aşçı Alımı 6, Aşçıbaşı Alımı 15...

En Son Aşçı İlanları
En Az 3500 TL Maaş İle 1500 Aşçı Alımı İlanı Yayımlandı!
 
İŞKUR aracılığı ile Aşçı alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre farklı alanlarda en az 3500 TL Maaş İle Aşçı alımları yapılacak. Peki şartlar nedir?
 
Aşçı Alımları Başladı. Bir çok kişinin beklediği Aşçı alımları için süreç başlayarak kamuoyuna duyuruldu. Bu yönde İŞKUR Büyük Rol oynamakta ve başvuruları kabul ederek ilgili kuruluşlara ulaştırmaktadır.
 
Bildiğinizi gibi Aşçılık çok kutsal bir meslek olmakla birlikte hiç bir zaman Krize uğramayacak ve heryerde ihtiyaç duyurulan bir meslektir.
 
Hele ki mesleğinizde yetenekli ve becereli iseniz Bir Mühendisten bile daha fazla kazanabilirsiniz. Aşçılık mesleğinde Mezuniyet önemli değildir. Önemli olan beceri ve yetenek.
 
Ancak Kurum ve Kuruluşlar malesef mezuniyet şartı aramakta.Bu kapsamda 1500 Aşçı Alımı ilanına başvuru yapacak adayların, İlköğretim, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmaları gereklidir.
 
Aşçı İlanlarındaki Aşçı Alımları Alan Dağılımı:
 
Aşçı Alımı 881
Aşçı (Özel Hizmet) 6
Aşçı Yamağı Alımı (Çırağı) 19
Aşçı Yardımcısı Alımı  571
Aşçı (Yöresel Mutfak aşçı Alımı) 6
Aşçıbaşı Alımı 15
 
Kimler Başvuru Yapabilecek?
 
Aşçı alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylardan genel olarak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Ekip Çalışmasına yatkın olmak, Her zaman güleryüzlü ve tamamen işine odaklanabilen, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Bazı alanlarda İŞKUR tarafından verilen Aşçılık belgesine sahip olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak gibi şartlar aranacak.
 
Başvurular Ne Zaman?
 
Aşçı alımı başvuruları sadece İŞKUR üzerinden yapılacak. Adaylar başvurularını - https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler. İlgili adrese giriş yaptıktan sonra MESLEK yazan kısma AŞÇI yazarak ilgili alanlara ve İlanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.
 
Aşçı Maaşları Ne Kadar?
 
Özel sektörde 5 yıldızlı bir otelde görev alan şef garsonların aldıkları aylık maaş yaklaşık olarak 4000 TL ile 10000 TL arasında değişmektedir. Tabiki bu net bir rakam değildir. Firmaların size verecekleri teklifler, sizin bilgi ve aşçılık konusundaki tecrübeleriniz alacağınız ücrete net bir sayı getirebilecektir...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler