Şeften Özel Tavuk Çorbası...

Şeften Özel Tavuk Çorbası...

Daha Önce Tavuk çorbası Yapmayı Denediniz mi? Evde Tavuk çorbası hakkında Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden Faydalanmak İstermisiniz? İste Sizlere "Şef Selçuk...

Evde Tavuk çorbası Nasıl Yapılır? Tavuk çorbası Yapabilmek İçin Hangi Malzemeler Gereklidir? Daha Önce Tavuk çorbası Yapmayı Denediniz mi? Evde Tavuk çorbası hakkında Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden Faydalanmak İstermisiniz? İste Sizlere "Şef Selçuk Üstekidağ" a Özel Evde Tavuk çorbası Tarifi…
 
Anadolu Mutfağı, Füzyon Mutfağı ve Geleneksel Türk Mutfağına ve Kültürüne  vermiş olduğu destek ve ilgili araştırmaları için "Şeflerimizden Selçuk Üstekidağ" teşekkür eder, profesyonel kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz..
 
Kahvaltıda çorba içmeyi seven kaç kişiyiz?.. Tavuk çorbası benim en sevdiklerimden.. İçine patates, havuç, pirinç ve maydonoz ekledim.. Hem sağlıklı hem de lezzetli bir çorba oldu..
 
Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden
Şeften Özel Tavuk Çorbası "Şef Selçuk Üstekidağ"
Şeften Özel Tavuk Çorbası Kullanılan Malzemeler
 

Şeften Özel Tavuk Çorbası...

*     100 Gr Tavuk Göğsü
*     1 Patates
*     1 Havuç
*     Yarım Çay Bardağı Pirinç
*     5 Dal Maydonoz
*     2 Litre Su
*     2 Yemek Kaşığı Un
*     Yarım Çay Bardağı Ayçiçek Yağı
*     1 Yemek Kaşığı Tereyağı
*     Tuz, Karabiber
*     Yarım Limon
 
Şeften Özel Tavuk Çorbası Yapılış Tarifi
Tavuğu bir tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ekleyin. İyice yumuşayana kadar haşlayın. Soğutun ve tiftikleyin.
 
Patates ve havuçları çok küçük küpler şeklinde doğrayın. Yapamam derseniz rendeleyebilirsiniz ama doğrayınca çok daha güzel bir doku yakalarsınız. 
 
Bir tencereye unu ve ayçiçek yağını alıp unun kokusu çıkana kadar kavurun. Üzerine 2 litre suyu yavaşça ekleyin ve güzelce karıştırın. 
 
Patates, havuç ve pirinci de ekleyip 5 dakika kaynatın. Ocağı orta ateşe getirin ve baharatla tatlandırın. Tavukları ekleyin. Pirinç piştiği zaman ocağı kapatın. 
 
İnce kıyılmış maydonoz, tereyağı ve yarım limonun suyunu ekleyerek tamamlayın.
 
Türk Aşçı Haberleri Not; 
Türk aşçı haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu nefis ve lezzetli Çorbalar 'ımızı denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler