İstanbul Anadolu Şefler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinden İftar Yemeği

İstanbul Anadolu Şefler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinden İftar Yemeği

Lafa gelince kabul edilen icraata gelince herkesin kaybolduğu bir ortamda birliğin 3-5 kendini..

İstanbul Anadolu Şefler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinden İftar Yemeği
İstanbul Anadolu şefler yardımlaşma ve dayanışma derneğimizin İstanbul'da yönetimine verdiği iftar yemeğinden kareler burada dernek başkanımız Hurinaz Özkan'a ve mekanını bizlere açan başkan yardımcımız Fatoş Anamur'a ailesine ve büyük emek sarf eden Veysel Hiçyılmaz'a ve dernek yönetimine ve davetinize icabet eden soy ismi gibi güzel olan Ibrahim Güzel'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Yemekten sonra yönetim kuruluna projeler tek tek anlatılıp bilgilendirildi ve güzel sohbetler eşliğinde geceyi güzel bir şekilde sonlandırdık biz derneğimizi 2 yıl önce kurduğumuzda birlik ve beraberlik içerisinde olmadan sorunların çözülemeyeceğini defalarca beyan ettim.
 
İstanbul Anadolu Şefler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinden İftar Yemeği
 
Lafa gelince kabul edilen icraata gelince herkesin kaybolduğu bir ortamda birliğin 3 - 5 kendini dev aynasında gören ego kibir tavan yapmış başkanlarla bu işin olmayacağını düşünerek kendi kendi derneklerimizi kurarak dünyada benzeri olmayan bir model yaptık.
 
 
3 derneğin bir araya gelmediği gelemediği bu ülkede 18 dernek başkanını aynı amaç ve hedef için kol kola yürüttük bundan dolayı bu camiada beni severler mi tabiki sevmezler çünkü bizim yaptıklarımız yanında hepsi etkisiz eleman kaldı ve bir çoğu selamı sabahı kesti biz bütün bunlara rağmen mütevaziliğimizi hiç bozmadan yaptığımız iftara davet ettik.
 
Bütün dernek başkanlarını ve onların yönetimlerini maksat onay gören projeleri diğer derneklerle de paylaşmak ve onlarda projeye dahi etmekti çünkü proje çok büyüktü ve ben değil bu projeyle biz olarak bütünleşmesi maalesef kendilerini kaf dağının ardında görenlerin her zaman bir mazereti vardır dip not olarak şunu da söylüyorum neyse söylemiyim siz anladınız
 
Saygılarımla 
Afed Yönetim Kurulu Başkanı
Şef Hanifi Özen


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler