Mutfakta Kadın Olmak

Mutfakta Kadın Olmak

Erkek egemenliğinden oluşan mutfak dünyası eskiden beri kadınlarla çalışmaktan hoşlanmaz...

Mutfakta Kadın Olmak "Türk Aşçı Haberleri ‘ne Özeldir"
"Şef Hatice Akman" 
Uzun çalışma  saatleri, ağır  taşıması, argo ortam, fiziksel dayanıklılık, psikolojik şiddet  gibi kavramlara karşı katlanabilmeyi gerektiriyor. 
 
Mutfakta Erkek  Egemenliği
Erkek  egemenliğinden  oluşan mutfak dünyası eskiden beri kadınlarla çalışmaktan  hoşlanmaz. Ama artık tüm Dünya 'da ve Türkiye  'de  kadınlar yavaş yavaş kabul görmeye başladı. 
 
Profesyonel Aşçılık Zor Bir Meslek;
Saatlerce ayakta geçen  çalışma günleri, sıcak havasız mutfaklar, küçük  yangınlar, yağ duman koku, kendinden ağır  tencereler, halledilmesi  gereken sorunlar, yaratıcılık, yetenek, araştırmacılık, insan psikolojisinden anlama, idare, tutku  başarılı  olmanın adımları.
 
Başarabilmek İçin;
Gerçekten bu mesleği sevmek ve tutkuyla bağlı olmak gerekir. Yani kısaca kadınlar eğer  gerçekten isterse bu konuda emek harcamayı, zorluklara katlanmayı, mutfaklardaki erkek egemenliğinden yılmamayı göze  alabiliyorlarsa aşçı ve şef  olabilirler. 
 
SALATA TARİFLERİ
Aşçılık Ciddi Bir İş;
Son zamanlarda Aşçılık oldukça  moda, Çok ta  keyifli. Biz kadınlar her zamankinden daha cesuruz. Biz kadınlar her zamankinden daha eminiz. Biz kadınlar her zamankinden daha güçlü adımlarda geliyoruz. Biz kadınlar her zamankinden daha emin bir şekilde tüm zorluklara ve engellere karşı  "Mutfakta Hanımeli" var dedirtmeye geliyoruz...
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: yaren tuken
    2/6/2019

    Ne guzel.:))

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler