EMITT Fuarına Gazipaşa Damgasını Vurdu

EMITT Fuarına Gazipaşa Damgasını Vurdu

EMITT Turizm Fuarına bu yıl ilk kez katılan Gazipaşa, fuarın en doğal ve ilgi çeken standını oluşturdu. İlçede yetişen ...

EMITT Fuarına Gazipaşa Damgasını Vurdu
TAH : Sadi GÜR
 
Antalya’nın Gazipaşa ilçesi 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda EMITT. tanıtıldı.
EMITT Turizm Fuarına bu yıl ilk kez katılan Gazipaşa, fuarın en doğal ve ilgi çeken standını oluşturdu. İlçede yetişen tropikal ve turfanda sebze ve meyvelere standında geniş yer veren Gazipaşa, fuarın en çok ziyaret edilen stantların arasında oldu. 
 
Standa fuara katılanlara Gazipaşa hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Adil Çelik, "Standımızı tamamen doğal ürünlerden oluşturduk. Gazipaşa’mızda bu mevsimde yetişen muz ve çilek başta olmak üzere domates,  zeytin ve portakal, ceviz, ve özellikle keçi boynuzu.gibi pek çok ürünümüzü standımızda sergiledik. 
 
Canlı ve meyveli muz ağaçları olmak üzere Denizimizin kumunu bile stantta sergiledik. Davetlilerimize kekik, adaçayı gibi doğal çaylar ikram ettik. İlk günün sonunda yaklaşık 15 bin kişinin standımızı ziyaret ettiğini söyleyebiliriz  Bu da bizi çok mutlu etti" dedi.
 
EMITT’in uluslararası bir organizasyon olduğunu ve turizm sektöründe çok önemli bir yeri olduğunu hatırlatan Çelik, "Standımızı ziyarete gelen misafirlerimize Gazipaşa’mızın doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerini, ve tanıtımını yaptık  Bizleri dinleyenkatılımcılara sonsuz teşekkürlerini sundu 
 
Gazipaşa ziraat odası Başkanı Yusuf Çelik ilk kez katılmamıza rağmen Emit fuarında gazipaşa standı en çok ilgi gören stand oldu.ilcemizin tanınmasında son derece önemli bir fuar oldu.
 
ilcede yetişen meyvelerin hepsi stand da  sergilemek ve tanitmak bizim için gurur verici bir fuar oldu katılımcılara sonsuz teşekkür eden Çelik bundan böyle Akdeniz in incisi Olan Gazipaşa mızın tanıtımı için Elimizden  Gelenin En güzel bir şekilde Tanitacaginı Dile getirdiler


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler