Delta Havayolları Bozulmuş Yemek Sebebiyle Acil İniş

Delta Havayolları Bozulmuş Yemek Sebebiyle Acil İniş

Delta Havayolları sözcüsü, "Detroit'ten Amsterdam'a giden 136 sefer sayılı Delta uçuşu, uçak içi ana kabin yemek servisinin bir kısmının bozuldu ğuna dair raporların ardın..

 
Delta Havayolları'na Ait Uçak Bozulmuş Yemek Sebebiyle Acil İniş Yaptı
Türk Aşçı Haberleri - Uçak içi servis kapsamında yolculara sunulan bozulmuş yiyecekler, Delta Havayolları'nın bir uçağının acil iniş yapmasına neden oldu.
 
Çarşamba günü, Delta Havayolları'nın 136 sefer sayılı uçağı, ABD'nin Michigan eyaletindeki Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı'ndan Hollanda'ya doğru hareket etti. Ancak, yolculara Bozulmuş Yemeklerin servis edildiğinin anlaşılması üzerine uçak, New York'taki JFK Havalimanı'na yönlendirildi.
 
Delta Havayolları sözcüsü, "Detroit'ten Amsterdam'a giden 136 sefer sayılı Delta uçuşu, uçak içi ana kabin yemek servisinin bir kısmının bozulduğuna dair raporların ardından Çarşamba sabahı erken saatlerde New York JFK'ye yönlendirildi." dedi.
 
ABC7'ye göre, uçakta 277 yolcu bulunuyordu; ancak kaç kişinin bozulmuş yiyecekleri tükettiği bilinmiyor.
 
"Tıbbi Yardım Almayı Reddettiler"
 
New York ve New Jersey Liman İdaresi'nden bir sözcü, Daily Mail'e yaptığı açıklamada, "İniş sırasında 10'u uçuş ekibi üyesi ve 14'ü yolcu olmak üzere 24 kişi yardım talebinde bulundu, ancak hepsi tıbbi yardım almayı reddetti," dedi.
 
Ayrıca Liman İdaresi sözcüsü, "Yolculara otel odaları ve ulaşım sağlandı ve varış noktalarına devam etmeleri için yeniden rezervasyon yapılacak," diye ekledi.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, uçak içi servislerde hijyen ve gıda güvenliğinin önemini bir kez daha vurguluyor ve tüm havayolu şirketlerinin bu konularda daha dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatıyoruz. Yolcuların güvenli ve sağlıklı bir seyahat deneyimi yaşamaları için gereken tüm önlemler titizlikle alınmalıdır.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler