Nefis Taze Fasulye Kavurması Nasıl Yapılır?

Nefis Taze Fasulye Kavurması Nasıl Yapılır?

Lezzetli tarifle sofralarınıza en sevilen sebzeli yemeklerden taze fasulyenin enfes tadını getiriyo ruz. Taze Fasulye Kavurması, hem pratik hem de besleyici bir yemek seçeneğidir.

 
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tarifi...
 
Türk Aşçı Haberleri olarak sizler için hazırladığımız bu lezzetli tarifle sofralarınıza en sevilen sebzeli yemeklerden taze fasulyenin enfes tadını getiriyoruz. Taze Fasulye Kavurması, hem pratik hem de besleyici bir yemek seçeneğidir.
 
Taze Fasulye Kavurması İçin Gerekli Malzemeler
 
* Yarım kilogram taze fasulye
* 2 yemek kaşığı sıvı yağ
* 1 adet yumurta
* Karabiber
* Tuz
 
Taze Fasulye Kavurması Yapılışı
 
Fasulyeleri iyice yıkayıp doğrayın. Bir tencere veya tavada yağı ısıtın ve içine yumurtayı kırarak karıştırarak pişirin.
 
Üzerine doğranmış fasulyeleri ekleyin ve kısık ateşte, ara sıra karıştırarak pişirin. Pişmesine yakın karabiber ve tuz ekleyin.
 
Pişen fasulye kavurmasını, yöreye özgü ince yufka ekmekle servis edin.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, bu tarifle sofralarınızı renklendirecek ve sevdiklerinize harika bir lezzet sunacaksınız. Afiyet olsun!


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler